Poslední hrané hry

Doba ledová rozdíly

7.8.2012
64%
Hra - Doba ledová rozdíly
Video se načítá
V této postřehově-logické hře s obrázky z oblíbeného filmu Doba ledová budete mít za úkol najít vždy 6 rozdílů. Časový limit nemáte, ale čas Vám poběží, a tak si budete moct změřit, jak se budete zlepšovat. Když kliknete na špatné místo, odečte se Vám život. Těch máte sice na začátku dost, ale i tak…

Bubble troubleHra na skóreHra o medaile

24.2.2013
68%
Hra - Bubble trouble
Video se načítá
V této postřehové hře budete pomáhat prasátku překonat mnoho náročných levelů, v kterých jediným cílem je zničit poskakující kuličky. Ty vás budou neustále ohrožovat, proto musíte být dostatečně rychlý, abyste se jim vyhnuli a mohli je rozstřelit na stále menší a menší kuličky, až dokud nezmizí…

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Monster High Memory

6.4.2012
68%
Hra - Monster High Memory
Video se načítá
Máte rády seriál Monster High? Pak Vás jistě potěší toto super pexeso s jeho hlavními hrdiny. Hledejte vždy dvě stejné karty a zkuste být co nejrychlejší! Budete si moct vybrat ze tří obtížností, takže hru zvládne opravdu každý.

Frozen Princess Memory

2.4.2015
72%
Hra - Frozen Princess Memory
Video se načítá
Pokuste se najít všechny obrázky, které patří k sobě. Dokážete je spojit na první pokus? V postupujících kolech si budete muset zvyknout na zvýšenou obtížnost. Dokážete si se vším poradit?

Hello Kitty Pexeso 2NÁŠ TIP

10.12.2014
80%
Hra - Hello Kitty Pexeso 2
Video se načítá
Máme tu skvělé pexeso na téma Hello Kitty. Máte toto téma rádi? Hra vám nabídne i několik obtížností. Hledat tak můžete mezi 12, 20 nebo 30 kartičkami.

Frozen Queen Elsa Memory

31.10.2014
83%
Hra - Frozen Queen Elsa Memory
Video se načítá
Zahrajte si dětskou hru pexeso s postavičkami z filmu Frozen. Podaří se vám najít každý pár? Každý level bude náročnější, zdoláte je všechny?

Xmas Cards Match

27.11.2019
90%
Hra - Xmas Cards Match
Pexeso s vánočními motivy se zcela tradičními pravidly. Užij si vánoční atmosféru při hraní této oddechovky.

Colorful Fish Matching

4.1.2014
72%
Hra - Colorful Fish Matching
Video se načítá
Pojď si s námi procvičit postřeh ve hře Colorful Fish Matching. Cílem je najít stejné obrázky ryb. V každém dalším kole narazíte na další ryby a větší počet obrázků. Dokážete spojit všechny dvojice?

Astro Memo

3.6.2014
78%
Hra - Astro Memo
Video se načítá
Přesuňte se do vesmírné sféry a zahrajte si pexeso. V této části budete obracet obrázky se znameními a planetami. Dokážete najít všechny páry?
Hra - Natural Art 5 Differences
Video se načítá
Zkuste najít 5 rozdílů! V každém levelu na vás bude čekat 5 rozdílů, které musíte na obrázcích najít. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

Titanic Museum

27.6.2016
72%
Hra - Titanic Museum
Video se načítá
V této hře se budete snažit na palubě Titanicu najít všechny předměty ze seznamu. Pokud si nebudete vědět rady, tak můžete jednou za čas využít nápovědu. Úrovně nejsou nijak časově omezené.

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?

Birds DefendersHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
78%
Hra - Birds Defenders
Video se načítá
Podaří se vám ve hře Birds Defenders vypustit všechny ptáčky z klece? Vaším úkolem bude umístit bomby na konstrukce tak, abyste všechno zničili a otevřeli klece.

Hell on DutyHra na skóreHra o medaile

6.10.2013
85%
Hra - Hell on Duty
Video se načítá
Máme tu pro vás super hru, ve které budete v pekle pomocí děla sestřelovat příšerky do kotle s vařící vodou. Ovládání je jednoduché stačí pouze kliknutím myši vystřelit a pohybem myši nastavujte sílu a úhel. Máte dokonce i několik typů munice a každá dělá něco jiného. Tato hra je velice návyková!…

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.