Poslední hrané hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Baby PacmanHra na skóreHra o medaile

7.10.2014
70%
Hra - Baby Pacman
Video se načítá
V této hře bude sbírat žluté body a snažit se uniknout požírajícím nepřátelům. Pokud seberete blikající bod, budete rychlejší a budete moci sbírat nepřátelské postavičky

Sea Life Memo

18.9.2015
79%
Hra - Sea Life Memo
Video se načítá
Dokážete co nejrychleji poskládat pexeso? Chce to dobrou paměť a postřeh, myslíte si, že to zvládnete?

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které musíte bránit krabičku s vločkami. Duchové, kteří lítají kolem se budou jednotlivých dobrot snažit zmocnit, vy to však nesmíte dovolit.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.
Hra - Harry Potter Online Coloring 2
Video se načítá
V této hře si budete moct vybrat ze tří obrázků Harryho Pottera a jeho přátel. Vaším úkolem bude je vybarvit podle vašich představ. Záleží na vás, jak si je upravíte.

Winx Color

12.8.2011
79%
Hra - Winx Color
Video se načítá
Hra Winx Color je klasická omalovánková hra s tématikou Winx. Vyber si jednu ze šesti online omalovánek a vybarvi si svoji panenku Winx buď podle předlohy nebo podle vlastní fantazie.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

The ElevatorHra na skóreHra o medaile

5.7.2014
70%
Hra - The Elevator
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru s názvem The Elevator. V této hře budete muset vozit lidi ve výtahu z patra do patra. Pater je ve hře 30. Nenechte lidi čekat, jinak prohrajete.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.