Poslední hrané hry

Hra - The Fast And The Furious
Video se načítá
V závodní hře The Fast And The Furious si na začátku zvolíte auto, úroveň obtížnosti a následně se můžete pustit do pekelných závodů. Vyhýbejte se všem autům a pokuste se dojet do cíle v co nejkratším čase.

Mobil 1 Track Challenge

16.3.2012
78%
Hra - Mobil 1 Track Challenge
Video se načítá
Tato skvělá závodní hra vám dává možnost zajezdit na skutečné závodní dráze. A co víc, soutěžit budete proti skutečným legendám, jako je například Lewis Hamilton. Dokážete je porazit a překonat světový rekord?

Rally Point

28.6.2021
93%
Hra - Rally Point
Video se načítá
Staňte se jedním z nejlepších pilotů světa. Osedlejte tyto nadupané vozy a ukažte co ve vás je na několika tratích, které zaručeně otestují vaše schopnosti. Podaří se vám dominovat v každém závodě?

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Olympic Challange

13.6.2013
70%
Hra - Olympic Challange
Video se načítá
Olympic Challange je sportovní hra, která není tak jednoduchá jak se zdá. Hra má 3 disciplíny, ve kterých si užijete spoustu zábavy. Máte na výběr ze 110 metrů překážek, závod s plachetnicemi, ve kterých musíte dávat pozor na rychlost i směr větru a poslední je vrh koulí. Tak si přijďte zahrát a…

Rio 2016: Rugby

16.7.2016
80%
Hra - Rio 2016: Rugby
Video se načítá
V této hře se snažíte prokopnout míč bránou pokaždé, když k ní doběhnete. Musíte se přitom vyhnout všem hráčům, kteří se vás snaží srazit.

Downhill Snowboard

10.5.2014
80%
Hra - Downhill Snowboard
Video se načítá
Zábavná sportovní hra, ve které si vyzkoušíte nějaké ty triky na prkně. Můžete dělat salta dopředu, dozadu nebo jen tak sjíždět kopec. Za čas strávený ve vzduchu dostáváte dokonce i body. Dávejte si však pozor ať nespadnete!

Rio 2016: Hod oštěpem

14.7.2016
80%
Hra - Rio 2016: Hod oštěpem
Video se načítá
Hod oštěpem je na letních hrách velmi oblíbený a vy si můžete také hodit. Stačí se rozběhnout a těsně před koncem dráhy oštěp hodit. Snažte se ve všech pokusech hodit co nejdále. Pokud si vytvoříte profil, můžete se účastnit soutěží i v jiných Rio 2016 hrách.

Malá kickboxerka

13.8.2012
68%
Hra - Malá kickboxerka
Video se načítá
V této originální oblíkačce vyberete cvičební oblečení a doplňky malé kickboxerce. Bude cvičit v triku nebo v kimonu? A jaký jí zvolíte účes? Všechno je jen na Vás ;)

Rio 2016: Běhání

16.7.2016
80%
Hra - Rio 2016: Běhání
Video se načítá
Zaběhejte si na letních olympijských hrách! Při běhu si musíte dávat pozor na překážky, které musíte překonat. Pokud nechcete přijít o energii, nacvičte si běh při trénování.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Parkour Master

30.4.2014
65%
Hra - Parkour Master
Video se načítá
Vyzkoušej si běh opuštěným městem. Po cestě tě čeká mnoho překážek, které musíš přeskočit pomocí čtyř různých skoků. Také nezapomeň sbírat energetické nápoje, aby ti nedošla síla na běhání.

Sweet Cop Dress Up Game

12.3.2014
73%
Hra - Sweet Cop Dress Up Game
Video se načítá
Oblečte tuto roztomilou policistku do uniformy. Napřed začněte účesem a pokračujte strojením, samozřejmě nesmí chybět pistole, obušek a další věci.

Guarding The Law

18.12.2013
86%
Hra - Guarding The Law
Video se načítá
V této hře dostanete šanci vystrojit krásnou ženu zákona! Vyberte jí uniformu, účes a další vybavení, které se může v ulicích hodit! Jak už bude vypadat, záleží pouze na vás.
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Zahrajte si další skvělé pokračování této skvělé hry, ve které bude vaším úkolem pomoci mladé dívce s její skoliózou. Napřed jí vezměte na rentgen, kde zjistíte, na jakých místech je její páteř poškozená. Pokračujte na sál, kde provedete velmi náročnou operaci, takže dávejte pozor a mějte na paměti,…
Hra - Operate now! Pacemaker Surgery
Video se načítá
Máme tu další pokračování Operate Now! Tentokrát se budete moct účastnit složité operace srdce. Dělejte vše, co vám počítač zadá, a nic nemůžete pokazit. Jakmile dokončíte tuto operaci tak si můžete procvičit paměť a zkusit operovat bez nápovědy. Podaří se vám úspěšně uzdravit pacienta?

Rescue Team 911

22.8.2013
65%
Hra - Rescue Team 911
Video se načítá
Policie, hasiči a také záchranná služba jsou nepostradatelnými pomocníky v našich životech. Ve hře Rescue Team 911 si na ně můžete dokonce zahrát. Cílem je pomáhat občanům města se vším, co by je mohlo ohrozit na životě. Dokážete vždy přijet včas k novému případu?

Free Rider 3

19.7.2013
80%
Hra - Free Rider 3
Video se načítá
Velmi zábavná závodní hra, ve které se budete muset hlavně udržet na trati a nespadnout. Pro jízdu na kole po nerovném terénu budete potřebovat trochu cviku. Ve hře jsou již tratě přednastavené nebo si můžete vlastní dokonce nakreslit.

Mario Moto Race

30.11.2014
70%
Hra - Mario Moto Race
Video se načítá
Další zábava s Mariem. Sedněte na motorku a porazte všechny ostatní závodníky. Nebude to jednoduché, ale jistě si poradíte. Ku pomoci dobře využívejte nitro, které Vás popostrčí opět o kousek blíže cíli. Do dalšího kola vede cesta pouze skrze první místo.

Mario Rain Race

28.8.2013
65%
Hra - Mario Rain Race
Video se načítá
Závodní hry se mohou inspirovat i herní sérií Mario. Ve hře Mario Rain Race se vžijete do pozice Maria a musíte v nehostinném počasí porazit všechny protivníky. Závodí se na čtyřkolkách, které si dokáží poradit s bahnitým terénem. V kariéře je cílem porážet všechny všechny protivníky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.