Poslední hrané hry

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Triangular 2048

22.6.2014
74%
Hra - Triangular 2048
Video se načítá
Hra Triangular 2048 prověří Tvoje matematické schopnosti. Musíš sčítat stejná čísla tak dlouho, dokud nebudeš mít na jedné kartě součet 2048. Existuje zde více směrů pohybu a tím pádem součtu než ve čtverci.

2048 2 Player

13.7.2014
71%
Hra - 2048 2 Player
Video se načítá
Ve hře 2048 2 Player si budete moci užít mnoho zábavy s kamarádkami. Cílem je složit pomocí součtu co nejdříve číslo 2048.

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.

Sci-fi Warrior 2

15.3.2017
84%
Hra - Sci-fi Warrior 2
Video se načítá
Máme tu pro vás super oblíkačku, ve které tentokrát budete oblékat chlapce. Můžete dle libosti měnit barvu jeho pleti, oči, nos nebo ústa. Také můžete vybírat z mnoha druhů účesů a také u nich měnit barvu. Dále budete mít k dispozici mnoho druhů oblečení a doplňků. Jako správný válečník musí dostat…

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Mermaid Scene Maker

23.3.2017
85%
Hra - Mermaid Scene Maker
Video se načítá
Můžete si vybrat, jestli chcete tvořit mořskou pannu nebo prince. Upravovat můžete cokoliv na jejich těle nebo obličeji. Můžete přidávat různé druhy ocasů nebo oblečení. Můžete měni pozadí, přidávat doplňky a plno super věcí, které k mořskému životu patří.
Hra - Princess Eurotrip Planning
Video se načítá
V této hře pomůžete naplánovat slečně její výlet po Evropě. Vyberete si 4 různé destinace, kam se chcete podívat. Jakmile vyberete destinace, musíte nakoupit letenky. Snažte se nakupovat co nejvýhodněji. Následně budete v každé destinaci muset vybrat hotel, ve kterém přespíte. Jakmile budete mít…

Papa's SushiriaNÁŠ TIP

18.12.2016
82%
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
V této hře budete mít vlastní sushi bar, kde budete obsluhovat zákazníky. Vždy přijmete objednávku a dáte se do přípravy různých variací sushi pokrmů.
Hra - Elsa's Snapchat Challenge
Video se načítá
V této hře musíte pomoci Else s jejím oblečením a fotkami na snapchat. Nejprve však budete muset Elsu obléci podle toho, co vám ukazuje snapchat. Vždy máte několik vteřin na to, abyste si outfit zapamatovali.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Epic Angel

11.3.2017
85%
Hra - Epic Angel
Video se načítá
Máme tu další parádní Azaela hru. Tentokrát si podle vlastní představivosti budete moci vytvořit anděla. Vybrat můžete barvu a tón pleti. Také můžete vybírat tvar očí, úst nebo nosu. Dále vám budou k dispozici různé účesy a příčesky. K dispozici budete mít také mnoho druhů šatů, korzetů nebo brnění.…

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.