Poslední hrané hry

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Žhavé polibky

20.6.2012
74%
Hra - Žhavé polibky
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince, aby mohla líbat své kluky tak, že je nezpozorují její další nápadníci! Hra má opravdu pěknou grafiku a tak jistě poznáte, o které známé osobnosti se jedná ;)
Hra - Zayn Malik Date Simulator
Video se načítá
Zažijte rande se Zaynom Malikem a pokuste se ho sbalit a získat od něj vytoužený polibek. Podaří se vám to, nebo vás na prvním rande odmítne?
Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.

Sara's Cooking Class: Gingerbread HouseNÁŠ TIP

24.12.2013
82%
Hra - Sara's Cooking Class: Gingerbread House
Video se načítá
Upečte si vlastní perníkovou chaloupku! Nebude to však jednoduché! Nejdříve si musíte připravit veškeré ingredience, které budete potřebovat. Následně si připravíte těsto, které uválíte a pomocí forem z něj vyříznete jednotlivé díly chaloupky. Jakmile vychladnou, můžete začít skládat chaloupku.…

Helen's Baby Boutique

22.9.2013
87%
Hra - Helen's Baby Boutique
Video se načítá
Helen si otevřela obchod s věcmi pro děti. Vaším úkolem v této hře, bude obsluha klientek. Ty si po příchodu v bublině vyžádají danou věc, kterou jim prodáte. Když vám v regálech dojdou zásoby, budete muset nakupovat v obchodě. Příjemnou zábavu.

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

Harry the Hamster 2

15.12.2014
70%
Hra - Harry the Hamster 2
Video se načítá
Ve druhém díle oblíbené hry máš opět za úkol pomoci křečkovi. Je potřeba najít všechny části zlatého kola. Ty se ale ukrývají doslova po celém světě. Sbírej všechny předměty, které ti pomohou dostat se dál.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Pop Stair Hair Studio

7.7.2011
53%
Hra - Pop Stair Hair Studio
Video se načítá
Sledujete jak se oblékají a jak vypadají známé celebrity? Myslíte si, že byste dokázali jejich účes udělat lepší? V této hře máte možnost. Vyberte si některou ze známých celebrit a ukažte své schopnosti.

Parking Expert

22.5.2015
72%
Hra - Parking Expert
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde budete parkovat auta pro zákazníky hotelu. Před hotelem je několik míst s čísly, kam auto můžete zaparkovat. Host pak vyjde ven, řekne číslo a vy mu auto dovezete.

School Bus License

13.9.2013
71%
Hra - School Bus License
Video se načítá
Řídit auto není nic snadného, ale není to nic proti tomu, když bys chtěla řídit školní autobus. Teď si to můžeš zkusit. Snaž se řídit opatrně, ale přitom rychle, abys stihla děti dovézt do školy. Plň dané úkoly a dávej si pozor, abys nevjela na žlutou plochu.

KidS Umbrella Store

1.4.2015
74%
Hra - KidS Umbrella Store
Video se načítá
V této hře se z Tebe stane prodejce dětských deštníků. Dokážete uspokojit všechny malé zákazníky, kteří chodí do obchodu v doprovodu rodičů? Někdy s nimi musíte mít velkou trpělivost.

Samira's Sew Shop

27.10.2014
88%
Hra - Samira's Sew Shop
Video se načítá
Samira chce být úspěšnou podnikatelkou, zrovna si pronajala prostory pro své krejčovství. Vaším úkolem bude nakupovat zboží a zadávat vaším zaměstancům práci na šití. Hotové výrobky pak můžete vystavit v hlavní místnosti. Ze začátku to bude zěžké, ale jakmile se zaběhnete tak budete mít plný obchod…

Castle Spa

18.4.2012
92%
Hra - Castle Spa
Video se načítá
Otevřete vlastní wellness luxusní zařízení a poskytujte svým klientům tu nejlepší péči v páře, bazéncích, při masáži, pleťové masce a mnoha dalších procedůrách. Když budete rychlí a klienti spokojení, jistě si vyděláte dost peněz na spoustu zajímavých vylepšení.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.