Poslední hrané hry

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

GoGo Puzzle Pets

20.9.2012
70%
Hra - GoGo Puzzle Pets
Video se načítá
GoGo Puzzle Pets je netradiční pexeso, ve kterém ale nejsou jen dva od každého obrázku, takže není tak těžké najít dvojici. Proto také přijdete o život, pokud se Vám to nepodaří. Zvláštností je také to, že jsou obrázky v několika vrstvách. Hra může mít problémy s ukládáním výsledku. Nepomůže…

Pony Spot The Difference

10.9.2012
79%
Hra - Pony Spot The Difference
Video se načítá
Ověřte si svůj postřeh a oči v krásné hře s roztomilými poníky, kde budete mít za úkol hledat rozdíly mezi dvěma skoro stejnými obrázky. Jak rychle najdete všechny rozdíly a postoupíte k dalšímu obrázku?

Draughts

4.2.2016
70%
Hra - Draughts
Video se načítá
V této hře máte za úkol sebrat všechny protihráčovy pěšáky. Skákat můžete pouze šikmo do stran. Pokud se dostanete na druhý konec herní plochy, můžete si udělat dámu.
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.

Disney Photo Booth

20.4.2016
85%
Hra - Disney Photo Booth
Video se načítá
Princezny by si chtěli vytvořit nové fotografie, aby měli na sebe krásné vzpomínky. Pomoz jim s výběrem dekorací a výtvorem krásných fotek. Budou s výsledkem spokojené?
Hra - Sery Bride Dolly Makeup
Video se načítá
Nevěsta potřebuje nalíčit a vy ji musíte pomoci! Vždy si vyberete jednu z krabic, kde se ukrývá sada očních stínů, rtěnek nebo účesů.

Monopoly

17.7.2016
82%
Hra - Monopoly
Video se načítá
Zahrajte si světoznámou deskovou hru u vás na PC! Hrát můžete až 4 hráči na jednom pc. Cílem hry je nakoupit co nejvíce nemovitostí a obrat všechny hráče o peníze.

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Street Dance Fashion

30.3.2017
78%
Hra - Street Dance Fashion
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem obléci obě slečny. Musíte je připravit na taneční soutěž, která se bude konat na ulici. Street dance.

Titanik CZ

5.1.2013
65%
Hra - Titanik CZ
Video se načítá
Všichni kdo mají rádi seriál Futurama budou jistě nadšeni z této adventury, která Vás přenese přímo do seriálu. Můžete se těšit na dokonalou grafiku i český jazyk. A i když hra není moc náročná ani dlouhá, jistě pobaví :)

Barbie Mimi Puzzle 2

12.8.2011
57%
Hra - Barbie Mimi Puzzle 2
Video se načítá
Máte rádi puzzle hry? Pak můžete vyzkoušet tuto onlinovku s tématem barbie. Vaším úkolem je podle předlohy poskládat všechny kousky puzzle. Aby to ovšem nebylo tak snadné, máte na poskládání časový limit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.