Poslední hrané hry

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Finger FootyHra na skóreHra o medaile

6.10.2015
72%
Hra - Finger Footy
Video se načítá
V této hře máte za úkol cvrnkat kuličku do branky a získávat body. V cestě vám však budou stát vojáci, kteří se snaží k vám dostat a zabránit vám v cvrnkání. Pokud trefíte vozíček, tak dostanete extra body.

Chain ReactionHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
72%
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které jde hlavně o řetězovou reakci co nejvíce molekul. Vždy si vyberete jednu molekulu, na kterou kliknete a počkáte, kolik reakcí se vám povede. Výsledek můžete následně uložit.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Disney Cover Girl

27.2.2016
74%
Hra - Disney Cover Girl
Video se načítá
Oblečte princezny tak, aby se jejich celkový outfit dostal na titulní stranu módního časopisu. Dejte si záležet na každé jedné, aby vypadaly, co nejlépe.

Balloon ParkHra na skóreHra o medaile

14.6.2015
74%
Hra - Balloon Park
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete mít za úkol naplnit balónky heliem. V každém kole budete mít za úkol naplnit určitý počet balónků. Skládejte potrubí tak, abyste mohli naplnit více balónků najednou.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Angry Birds MahjongHra na skóreHra o medaile

21.11.2014
78%
Hra - Angry Birds Mahjong
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s tématikou Angry Birds. Čeká na vás mnoho obtížných kol a hlavně deseti minutový časový limit.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.