Poslední hrané hry

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Taxi Express

23.5.2015
40%
Hra - Taxi Express
Video se načítá
Sedni za volant taxi a pokus se dopravit klienta do cílového místa. Na cestě Tě čeká řada překážek, které mohou poškodit automobil, ale také způsobit zdravotní újmu cestujícím.

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

Running Fred

19.8.2013
80%
Hra - Running Fred
Video se načítá
Ve hře Running Fred si užijete spoustu zábavy s chlapcem Fredem. Snaží se utéci před smrtkou, která ho však žene velmi spletitou cestou. Musíte se vypořádat s roklemi, cirkulárkami a dalšími předměty, které se Vás snaží zastavit. Dokážete doběhnout až do konce tohoto dobrodružství?

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.