Poslední hrané hry

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Little Big BalanceHra na skóreHra o medaile

14.7.2014
75%
Hra - Little Big Balance
Video se načítá
Skvělá hra na skóre! Vaším úkolem bude vytvářet objekty a skládat je na sebe. Následně musíte jedním objektem sebrat hvězdu. Dávejte si pozor na rovnováhu!

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Ninja RunHra na skóreHra o medaile

14.10.2013
70%
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Běhání po střechách není pro ninju nic náročného. Ve hře Ninja Run však potřebuje hlavní hrdina pomoc s přeskakováním mezer mezi domy. Do cesty se postaví také cihly a komín. Je tedy nutné se všemu vyhnout, jinak musíte začínat znovu. Je možné vylepšit si také některé z vlastností.

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Bubble troubleHra na skóreHra o medaile

24.2.2013
68%
Hra - Bubble trouble
Video se načítá
V této postřehové hře budete pomáhat prasátku překonat mnoho náročných levelů, v kterých jediným cílem je zničit poskakující kuličky. Ty vás budou neustále ohrožovat, proto musíte být dostatečně rychlý, abyste se jim vyhnuli a mohli je rozstřelit na stále menší a menší kuličky, až dokud nezmizí…
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.