Poslední hrané hry

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…
Hra - Ice Princess Fashion Day
Video se načítá
Slečna má plnou skříň oblečení a neví, které si má vybrat. Pomůžete ji?

Papa's Bakeria

22.3.2016
83%
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Zahrajte si další díl z úspěšné série Papas a staňte se tentokrát pekařem. Postupně k vám budou chodit zákazníci, přičemž každý z nich bude chtít jiný koláč přesně podle svých představ. Pokuste se jednotlivé koláče připravit co nejlépe a vydělejte si tak dostatek peněz.

Baby In The House

4.5.2014
72%
Hra - Baby In The House
Video se načítá
Připravte tento domek a všechny místnosti v něm pro malé dítě. Aby dítě bylo skutečně šťastné musíte mu vyzdobit pokojíček, vybrat a umístit hračky a samozřejmě nezapomeňte ani na oblečení.

Laundry Room Decoration

6.12.2012
76%
Hra - Laundry Room Decoration
Video se načítá
Je tady opravdu originální zařizovací hra, ve které budete moct podle svých představ vybavit prádelnu. Vyberte pračky, žehlící pult, skřínky i malou slečnu, která tu bude pracovat. Zvolit budete moct i z velké nabídky různých podlah, vymalování nebo oken.

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.