Poslední hrané hry

Rigelian Hot ShotsHra na skóreHra o medaile

14.8.2014
72%
Hra - Rigelian Hot Shots
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Rigelian Hot Shots. Vaším úkolem bude ovládat střelu, se kterou musíte dorazit až do cíle. Střelu ovládáte šipkami a nesmíte se dotknout zdi, jinak přijdete o životy. Snažte se trefovat létací potvory.

Atomizer: MeltdownHra na skóreHra o medaile

22.6.2014
70%
Hra - Atomizer: Meltdown
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete muset spojovat dva stejně barevné atomy. Snažte se spojovat co nejrychleji, dříve, než se obrazovka zaplní. Oranžový atom můžete spojit s jakýmkoliv jiným.

Save Me!Hra na skóreHra o medaile

21.8.2014
70%
Hra - Save Me!
Video se načítá
Ve hře Save Me! budete zachraňovat skákající lidi a věcí z hořících domů. Máte pouze 5 životů, a když nechytnete člověka, tak se vám jeden odečte. Za každou chycenou věc či člověka dostanete 1 bod.

Fat BirdHra na skóreHra o medaile

4.7.2014
70%
Hra - Fat Bird
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete s ptáčkem uhýbat před letícími kávovými zrny. Nesmíte je sbírat, jinak budete tloustnout, až prasknete. Pro hubnutí sbírejte hvězdičky. Za získané body můžete získat bonus do další hry.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

Dragon RideHra na skóreHra o medaile

5.8.2014
70%
Hra - Dragon Ride
Video se načítá
Dragon Ride je vyrovnávací hra, ve které ovládáte draka. Na své cestě budete muset sbírat mince, za které následně dostanete body. Dávejte si pozor na překážky ve vzduchu.

GrisouHra na skóreHra o medaile

11.8.2014
73%
Hra - Grisou
Video se načítá
Grisou je zábavná hra, ve které budete tahat horníka z dolu. Vaším úkolem bude nedotknout se zdí a horníka dostat na povrch. Nebude to však jednoduché, protože cesta je velmi klikatá.

Cursor RunHra na skóreHra o medaile

30.8.2014
70%
Hra - Cursor Run
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovku Cursor Run. Vaším úkolem bude myší najet na kolečko dřív, než to udělá počítač. S každým kolem je obtížnost těžší a vy máte pouze 3 životy.

Jungle JumbleHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
68%
Hra - Jungle Jumble
Video se načítá
Máte dobrou paměť? Tak to si určitě zahrajte tuto hru! Vaším úkolem bude pozorně sledovat, kam jsou na obrazovce umístěny objekty a v jakém pořadí. Následně budete muset objekty najít a ve stejném pořadí je vrátit zpět.

Nuclear ReactionHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
74%
Hra - Nuclear Reaction
Video se načítá
Máme tu opět další skvělou hru, ve které musíte pomocí řetězové reakce spojovat zelené tečky. Dávejte si pozor na tečky červené, které spojit nesmíte!

Pigs Dream

19.6.2014
84%
Hra - Pigs Dream
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde se s prasátkem snažíte uletět, co největší vzdálenost. Ve vzduchu sbíráte mince, ořechy na doplnění energie nebo papričky pro zrychlení. Prasátko poháníte prděním. Hra nemusí v prohlížeči Google Chrome fungovat. Vyzkoušejte proto jiný prohlížeč.

Marble RollHra na skóreHra o medaile

30.6.2014
77%
Hra - Marble Roll
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre! Vaším úkolem v této hře bude trefit všechny čísla od jedné do šesti. Přitom si musíte dávat pozor na překážky v cestě nebo včely. Hra nemusí v prohlížeči Google Chrome fungovat. Vyzkoušejte proto jiný prohlížeč.

FalldownHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
70%
Hra - Falldown
Video se načítá
Máme tu parádní postřehovou hru, ve které budete muset s kuličkou propadávat mezi podlažím. S každým levelem se rychlost padání zvyšuje.

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?

Odd FishermanHra na skóreHra o medaile

25.7.2014
74%
Hra - Odd Fisherman
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které si můžete procvičit lichá a sudá čísla. Vaším úkolem bude vytahovat ryby z vody. Vytahovat však musíte pouze ty, které mají na sobě liché číslo. Hra nemusí v prohlížeči Google Chrome fungovat. Vyzkoušejte proto jiný prohlížeč.

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.