Poslední hrané hry

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Také si myslíš, že her s Monster High není nikdy dost? Tady máš další - makeover s jednou ze studentek. Co uděláš s časem stráveným v koupelně?

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Dora Care Baby Giraffe

8.11.2013
86%
Hra - Dora Care Baby Giraffe
Video se načítá
Dora se má tentokrát postarat o malou žirafu, ale nemá mnoho zkušeností, a proto potřebuje tvou pomoc. Žirafa si v bublinkách zvolí, co chce dělat. Vaším úkolem, je jí to splnit. Budete společně například psát sms-ku, hledat rozdíly, budete krmit žirafu nebo po ní uklízet.

Minion School Test

22.7.2015
59%
Hra - Minion School Test
Video se načítá
Pomozte Mimoňi s několika matematickými úkoly a rozpoznáváním postav. Dokážete mu pomoci a nahrát 100 bodů?
Hra - Which Song Best Describes Your Life?
Video se načítá
Nevíš jaká hudba pasuje k tvé osobnosti? Udělej si malý test a zjisti, která to je! Výběr je jen na tobě.

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…
Hra - Will You Be My Monstertine?
Video se načítá
Vytvořte v této hře dva páry a zajistěte jim krásného Valentýna. Nejprve si vyberete chlapce, kterému vyberete oblečení, následně pak dívku, která položí vašemu vybranému chlapci pár otázek. vaším úkolem je, abyste na ně správně odpověděli. Dokážete jim vybavit rande?
Hra - Elsa's True Love Jack vs Hiccup
Video se načítá
O Elsu se zajímá Jack, ale i Hiccup. Mezi ni mi se Elsa neumí rozhodnout a proto chce každému položit pár otázek. Pomozte každému z nich, aby si konečně vybrala.
Hra - Cinderella Love on the Run
Video se načítá
Pomozte Popelce, aby si dokázala získat srdce mladého prince a pomozte jí splnit několik úkolů, které si připravila. Podaří se vám je dát dohromady?
Hra - Kim Kardashian Halloween Costumes
Video se načítá
Kim Kardashian se letos neumí rozhodnout, na jakou celebritu by se měla převléknout. Rozhodněte o tom náhodným výběrem a smícháním tří různých ingrediencí. Najděte všechny možnosti.

Frozen Love Spell

13.8.2014
79%
Hra - Frozen Love Spell
Video se načítá
V této hře budete pomáhat této milé slečně stvořit lektvar, který jí vykouzlí její lásku. Musíte použít 4 věci, které najdete v chaloupce a dát je do ohně. Potom už jenom musíte doufat, že se jí bude líbit a vezme si ho za muže.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.