Oblíbené hry

Hra - Monster High Robecca Steam Dress Up
Video se načítá
Je tu další oblíkačka s Monster High, tentokrát se ti představí Robecca Steam. Povede se ti vybrat jí vhodné oblečení?
Hra - Monster High Abbey Bominable in 13 wishes
Video se načítá
Oblíkačka s jednou z hrdinek seriálu Monster High, Abbey Bominable. Obleč jí do krásných šatů nebo topu a sukně či kalhot. Vyber jí střelené účesy, vše ozdob doplňky a nech tak vyniknout její krásu.
Hra - Music Festival Abbey Bominable
Video se načítá
Další hra s Monster High. Tvým úkolem bude obléknout Abbey na hudební festival, kde musí zazářit. Na výběr budeš mít z mnoha různých kousků oblečení, které k sobě navzájem dobře ladí.

Maul Session Lagoona

26.10.2013
84%
Hra - Maul Session Lagoona
Video se načítá
V této hře dostanete možnost obléci další krásnou studentku z Monster High. Vybírejte z mnoha účesů a barev, oblečení a samozřejmě nějaké ty módní doplňky.
Hra - Music Festival Clawdeen Wolf
Video se načítá
Clawdeen Wolf ze známého seriálu Monster High se chce vydat na hudební festival. Není možné, aby vypadala jinak než perfektně! A právě to máš za úkol ty. Vyber si z množství velmi zajímavého oblečení i doplňků.
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!

Catrine Scaris Style

13.5.2013
74%
Hra - Catrine Scaris Style
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další super oblíkačka s jednou ze studentek této strašidelné střední školy v hlavní roli. Vezměte si do péče Caterine Scaris a vyberte pro ni to nejlepší oblečení, doplňky, účes i barvu vlasů. Jak bude nakonec vypadat?

Monster High Twyla

6.6.2013
76%
Hra - Monster High Twyla
Video se načítá
Pustěte se do přeměny další ze studentek oblíbené seriálové střední školy Monster High. Tou je tentokrát Twyla. Budete pro ni jako vždy moci vybrat podle vlastní fantazie ten nejlepší z účesů i změnit barvu vlasů. Čeká na Vás také spousta super oblečení i typické sexy punčochy a boty.
Hra - Swim Class Venus Mcflytrap
Video se načítá
Venus se chce vydat na plážovou party. Pomůžeš jí vybrat vhodný outfit? Můžeš jí vybrat střih vlasů i jejich barvu, oblečení, boty a doplňky. Zahraj si další hru s Monster High!
Hra - Wydowna Spider as Webarella
Video se načítá
Ráda by sis oblékla někoho z Monster High? Co takhle pavoučí slečnu? Nemá ruce dvě, ale rovnou šest, takže opravdu vypadá jako pavouk. Vyber jí nějaké stylové oblečení a doplňky.

Howleen in 13 Wishes

4.6.2013
74%
Hra - Howleen in 13 Wishes
Video se načítá
Nejen milovnicím seriálu Monster High se jistě bude líbit tato povedená oblíkačka, ve které por Howleen vyberete nejen nové oblečení, ale i některý ze zajímavých účesů, barev vlasů a doplňků.

Swim Class Rochelle Goyle

11.10.2013
82%
Hra - Swim Class Rochelle Goyle
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé Rochelle s výběrem oblečení na pláž. Bude jen na vás, jak bude vypadat. Budete mít na výběr ze spousty účesů a oblečení, které jí budou zaručeně slušet! Samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají sebevědomí a šarm.

Cupid Dress Up

27.10.2013
85%
Hra - Cupid Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou a mladou moderátorku. Udělejte jí krásný účes a pak jí oblečete podle vašeho gusta. Samozřejmostí jsou i nějaké ty módní doplňky.
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.

Study Hall: Room Decor

29.11.2012
75%
Hra - Study Hall: Room Decor
Video se načítá
Study Hall: Room Decor je dekorační hra, ve které si můžete zařídit interiér podle svého vkusu. K dispozici budete mít mnoho nábytku, od sedačky, přes křesla, až po police a konferenční stolky. Také si můžete vybrat doplňky, jako jsou obrazy, květiny a mnoho dalších.

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.