Oblíbené hry

Pečování o myšku

12.8.2012
80%
Hra - Pečování o myšku
Video se načítá
Chtěly byste mít myšku, ale doma Vám ji nedovolí? Pak Vás jistě potěší tato hra, kde se o jednu budete starat v sérii zajímavých miniher. Hledejte s myškou sýr, umyjte ji a upravte její terárium.

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Astroflyer

24.7.2013
79%
Hra - Astroflyer
Video se načítá
V této postřehovce bude vaším hlavním cílem doletět a nenabourat pokud možno co nejdéle to půjde. Zdá se to být jednoduché, ale není. Každým levelem budou přibývat překážky, takže musíte být velmi opatrní. Máte pouze 5 životů. Snažte se vyhýbat všem objektům a pokuste se vysbírat co nejvíce…

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Stay Yellow

29.3.2013
75%
Hra - Stay Yellow
Video se načítá
V této postřehovce se budete muset postarat o žlutý čtverec, který se snaží uniknout ostatním barvám. Čtverec ovládáte pohybem myší a unikáte ostatním barvám. Hra nabídne i několik bonusů, jako je štít, zpomalení nebo žlutá barva.

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.