Oblíbené hry

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Barbie Beauty Salon

19.1.2013
90%
Hra - Barbie Beauty Salon
Video se načítá
Pro všechny milovnice panenky Barbie je tady super příležitost pomoci jí být ještě krásnější. Vezměte její obličej do svých rukou a dostaňte z něj všechny nežádoucí nečistoty i nepříjemné chloupky. Použijte masky i krémy, nakonec typický make up a uvidíte, jak to bude Barbie slušet.

Barbie Princess Dress Up

12.8.2013
79%
Hra - Barbie Princess Dress Up
Video se načítá
Barbie je opět tady a potřebuje vaši pomoci s oblékáním. Čeká ji její milovaný a ona chce vypadat, co nejlépe. Pomoz Barbie a vychystej ji na schůzku.
Hra - Summer Beach Swimsuits Couple
Video se načítá
Summer Beach Swimsuits Couple je zajímavá hra, kde bude vaším úkolem obléci pár. Chystají se na dovolenou a chtějí na pláži vypadat dobře. Vyber jim pestré oblečení a různorodé drinky do ruky i ty.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Dora Real Haircuts

2.8.2013
86%
Hra - Dora Real Haircuts
Video se načítá
Další skvělá kadeřnická hra, ve které budete česat holčičku Doru. Její vlásky můžete ostříhat nebo prodloužit. Dále můžete použít kulmu na jejich zvlnění nebo žehličku na narovnání. Taktéž je můžete nabarvit jednou z mnoha pestrých barev.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf
Video se načítá
Udělejte opravdovou krasavici z kočičí ženy z Monster High. Vyberte jí super účes, ty nejvíc cool šaty a boty i pravé "kočičí" doplňky. Všechno je jen na Vás, tak si tuhle super oblíkačku pořádně užijte!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.