Oblíbené hry

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Sailor Senshi

27.2.2014
92%
Hra - Sailor Senshi
Video se načítá
Sailor Senshi jde do války a proto potřebuje vybrat oblečení a účes. Účes můžete všemožně skládat a barvit omezenější výběr je v oblečení, které však můžete vylepšit doplňky a barvami.

Singing Pop Star

20.2.2014
83%
Hra - Singing Pop Star
Video se načítá
Připravte tuto popovou hvězdu na její první velké vystoupení před publikem! Bude to velice náročný večer, a proto musí tato slečna báječně vypadat. Takže jí udělejte pořádný make-up a hezky jí oblečte na její velký večer.
Hra - Monkey Go Happy Adventure
Video se načítá
Byl jednou jeden krutý král, který se rozhodnul sebrat všem opičkám jejich hračky a ukryl je ve svém hradu. Vaším úkolem bude se vydat za dobrodružstvím s opičákem vašeho výběru a jeho malou družinou. Řešte jednoduché úkoly, které vás dostanou až do hradu.

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

Escape From 26

19.2.2014
77%
Hra - Escape From 26
Video se načítá
Escape From 26 je adventura, ve které budete hrát za milou ženu. Ocitnete se před tajuplným domem, kde uvidíte studnu, latrínu a dva hroby. Sbírejte věci a hlavně navažte kontakt s pánem, který se nachází v prvním patře domu. Bude po vás chtít, abyste mu vyprali prádlo, a za to vám nabídne klíč od…
Hra - Lego Ninjago The Final Battle
Video se načítá
Zahrajte si tuto parádní akční hru, ve které budete hrát za legendárního ninja bojovníka! Tento LEGO panáček je ozbrojený slavným a obávaným mečem katana! Vaším úkolem bude ničit nepřátelé a sbírat orby, které změní vaše schopnosti. Zvládnete porazit všechny nepřátelé, a stát se tím nejobávanějším…

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

W.i.t.c.h Puzzle

3.4.2013
75%
Hra - W.i.t.c.h Puzzle
Video se načítá
Poskládejte zpět na svá místa všechny přeházené čtverečky v obrázcích s oblíbenými hrdinkami ze seriálu Witch. Aby se Vám to povedlo musíte vyměňovat pozice vždy dvou čtverečků. V pravidelných intervalech se můžete podívat jak má výsledný obrázek vypadat za pomoci tlačítka HINT. Jak rychle dokážete…

Witch Power Practice

14.10.2013
60%
Hra - Witch Power Practice
Video se načítá
Zahraj si hru s populárními hrdinkami ze seriálu Witch. Vyber si jednu z pěti čarodějek, vysílej kouzla a znič všechny nepřátele. Čím více nepřátel zničíš ve stanoveném čase, tím více bodů získáš. Kouzla vysíláš mezerníkem.

Kesha Make Up

4.10.2013
87%
Hra - Kesha Make Up
Video se načítá
Zahraj si hru se známou zpěvačkou Keshou a udělej jí co nejdokonalejší make up. Hra má hezkou grafiku, potěší tě i zajímavé barvy, které se dají vybrat.

Lacotipa

29.12.2013
79%
Hra - Lacotipa
Video se načítá
V této super logické hře bude vaším úkolem spojovat prvky tak, abyste měli jeden uzavřený celek. Zdá se to být jednoduché, ale není. Jen si to pojďte zkusit. Tak kdo z vás bude mít NEJ skóre?

Ghosts Stole My Puppy

6.10.2012
92%
Hra - Ghosts Stole My Puppy
Video se načítá
Vydejte se zachránit své štěňátko ze spárů zlých duchů, kteří ho unesli. Budete se pohybovat domem, kde můžete sbírat nejrůznější předměty a za ně získávat body. Ohrožovat Vás budou samotní duchové, kteří Vás samozřejmě nechtějí nechat projít. Zbavíte se jich tak, že je vysajete svým vysavačem dřív,…
Hra - One Direction in Concert Makeover
Video se načítá
Změňte image a úplně podle svých představ upravte členy oblíbené chlapecké skupiny One Direction. Jistě nejen jejich fanynkám se bude líbit možnost klukům změnit účesy, barvu vlasů i očí, vybrat oblečení a doplňky... Jak by jim to třeba slušelo s vousy nebo dokonce rtěnkou? ;)

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Chipmunks Dress

29.4.2012
70%
Hra - Chipmunks Dress
Video se načítá
Je tady bezvadná oblíkačka, která se jistě bude líbit hlavně mladším filmovým nadšenkyním. Do nejrůznějších oblečků totiž můžete nastrojit oblíbené roztomilé Chipmunky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.