Oblíbené hry

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video se načítá
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hrajete za malou holčičku, která píše domácí úkoly, ale tak jí to nebaví, že radši dělá něco jiného. Konejte různé činnosti jako třeba, zalívaní kytiček, barvení omalovánek, hraní hada a tak dále. Musíte si dávat pozor, protože vás maminka chodí každou chvíli…

Super Doggy

27.6.2013
76%
Hra - Super Doggy
Video se načítá
Zlý a mocný lord Pacička napadl se svojí kočičí armádou psí město a nechal unést všechny štěňátka. Vy hrajete za hrdinu, který se odhodlá je zachránit. Sbírejte svačinky a ničte všechny nepřátelé. Když vám naběhne odpočet, tak zmáčkněte S a budete moci létat nebo rozdávat takové rány, že doslova…

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Gozzoline

1.5.2012
80%
Hra - Gozzoline
Video se načítá
Staňte se obsluhou pumpy a tankujte svým zákazníkům benzín nebo jim noste občerstvení. Když stihnete splnit jejich přání dříve, než se příliš rozčílí, dostanete dobře zaplaceno a v pozdějších levelech budete most svou čerpací stanici vylepšovat.

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

Jacko In Hell

30.10.2012
67%
Hra - Jacko In Hell
Video se načítá
Hallowenská hra Jacko in Hell vás zavede do samotného pekla, kde bude pomáhat hlavnímu hrdinovi splnit jeho úkol, kterým je záchrana halloweenskou svátku. To bude vyžadovat překonání nejedné překážky a hlavně nalezení té správné cesty, která vás zavede o kus dál.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Titanik CZ

5.1.2013
65%
Hra - Titanik CZ
Video se načítá
Všichni kdo mají rádi seriál Futurama budou jistě nadšeni z této adventury, která Vás přenese přímo do seriálu. Můžete se těšit na dokonalou grafiku i český jazyk. A i když hra není moc náročná ani dlouhá, jistě pobaví :)

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)

Crash Bandicoot

30.5.2011
79%
Hra - Crash Bandicoot
Video se načítá
Známou hru Crash Bandicoot si už můžete zahrát i jako onlinovku. V této hře musíte s vaší hlavní postavou projít celou misi, posbírat co nejvíce jablíček a přitom se vyhýbat nepřátelům a bedýnkám TNT a nitro. Ty vám totiž snižují životy, kterých máte jen několik.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.