Oblíbené hry

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…

Splash Around

19.9.2012
90%
Hra - Splash Around
Video se načítá
Odrážejte se na skokanském můstku nad vanou jako malá roztomilá želva a vytvořte skokem co největší šplouchnutí :) Tato hra s krásnou grafikou, kde půjde hlavně o techniku výskoku a přípravu skoku do vody, se Vám bude určitě líbit.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…
Hra - Stylish Office Makeover
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol udělat ze svěřené slečny opravdovou dámu a krásku. Ale tentokrát ne proto, aby udělala dojem na kluka, ale vypadala co nejlépe na přijímacím pohovoru do nového zaměstnání. Jak by se pro tuto příležitost měla nalíčit, učesat a obléct? Poradíte jí?

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Trafficator 2

26.3.2013
87%
Hra - Trafficator 2
Video se načítá
Zahrajte si nové levely v druhém díle postřehové hry Trafficator a staňte se tak opět tím, kdo řídí celou městskou dopravu. Začínat budete na jednoduchých cestách a křižovatkách, kde stačí zastavit jen pár aut, avšak postupně se propracujete ke skutečně složitým kolům, ve kterých předejít nehodám…

Stylish Emo Makeover

25.3.2013
77%
Hra - Stylish Emo Makeover
Video se načítá
Styl Emo je plný černé barvy doplněné dalšími výraznými barvičkami, jejichž kombinace mají vyjadřovat pocity svého nositele. Vyjádřete ty své, nebo jen vkus pro módu v povedené oblíkačce a vyberte pro slečnu některé ze zajímavých účesů, šatů a doplňků. Nezapomeňte ani na stylový make up.

Hollywood Hall of Fame 5

28.5.2012
80%
Hra - Hollywood Hall of Fame 5
Video se načítá
Tři představitelé oblíbených hrdinů filmové ságy Stmívání čekají na to, až je nalíčíte, učešete a vyberete ty správné doplňky. Ve svých rukou budete mít hvězdy jako je Kristen Stewart i Robert Pattinson.

Milan Glam Girl

22.11.2012
81%
Hra - Milan Glam Girl
Video se načítá
Jaké jsou právě světové trendy v líčení? Vyzkoušejte si to ve hře, kde budete měnit image pravé milánské krásce. Bude mít krásné dlouhé vlasy nebo moderní krátký účes? A co barva očí, jaká se k ní podle Vás nejlépe hodí? Dejte si záležet na volbě stínů, rtěnky i všech ostatních nezbytností a nakonec…

Zodiac Makeover-Virgo

23.9.2012
82%
Hra - Zodiac Makeover-Virgo
Video se načítá
V této super hře najdete líčení i oblékání a to vše v krásném fantasy stylu. Slečna, které vyberete účes, oblečení i make up je totiž polobožské stvoření, které má na starost bájného jednorožce.

African Makeover

19.9.2012
83%
Hra - African Makeover
Video se načítá
Vytvořte ten pravý stylový make up africké dívce. Jaký jí vyberete účes, oblečení, rtěnku, řasy, stíny a všechno ostatní, aby byla opravdu krásná?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.