Oblíbené hry

Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Mini Hair Dresser 3

11.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 3
Video se načítá
Je tady pokračování povedené kadeřnické hry Mini Hair Dresser. Teď na Vás čekají nové vzory pro vytváření účesů. Ostříhejte, nabarvěte a učešte svou malou modelku tak, aby co nejvíce odpovídala předloze. Určitě to zvládnou i ty nejmenší malé kadeřnice ;)

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Horse Love

8.4.2013
73%
Hra - Horse Love
Video se načítá
Pomozte zamilovanému páru koníků, aby se mohli políbit. Protože mají chovatele, který jejich lásce nepřeje, nebude to zase tak jednoduché. Když je totiž při líbání přistine, rozčílí se a pokropí je vodou. Pokud se to stane třikrát, hra pro Vás končí. Máte dobrý postřeh a zvládnete i náročnější…

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video se načítá
Uphill Rush 3 je již třetím dílem perfektní závodní hry, ve které se tentokrát na motorce převezete přes město. Na každé trase vás bude čekat mnoho překážek, které vám však dávají příležitost vyzkoušet všemožné triky a vydělat tak body a peníze navíc.

Climbing for Love

14.2.2013
79%
Hra - Climbing for Love
Video se načítá
V této netradiční valentýnské hře se vžijtete do role zamilovaného kluka, který šplhá za svou vyvolenou po nejrůznějších budovách. Abyste postoupili do dalšího kola musíte nasbírat dostek bodů za hvězdičky, srdíčka a další bonusové objekty. Překážet Vám ale budou ptačí hnízda, která Vás nejen…

Monster High Bubbles

29.3.2012
81%
Hra - Monster High Bubbles
Video se načítá
V této postřehové hře na motivy Monster High budete mít za úkol osvobozovat z bublinek všechny dívky z této střední školy. Naopak kluky v bublinách musíte nechat. Když se spletete, hra pro Vás končí. Hra má několik levelů a každý je vždycky rychlejší. Dostanete se až na konec hry?

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.