Oblíbené hry

Teddy Textile

8.5.2013
80%
Hra - Teddy Textile
Video se načítá
Teddy Textile je dovedností hra, ve které si můžete vytvořit svoji plyšovou hračku. Máte na Výběr Medvídka, koně, pejska, kočičku a další. Je to opravdu jednoduché stačí vybrat látku, nastříhat ji, pak ji zpracujete na stroji, potom mu můžete dodělat obličej a pojmenovat ho.

Tin Tin the Difference

3.5.2012
60%
Hra - Tin Tin the Difference
Video se načítá
Tin Tin a jeho dobrodružství v novém filmu si můžete připomenout v bezvadné logické hře, která prověří Váš postřeh a vnímavost. V obrázcích (nebo spíš fotkách) z tohoto filmu budete totiž hledat vždycky osm rozdílů. Když se Vám to v časovém limitu povede, postoupíte do dalšího levelu, k dalšímu…

Wings of Genesis

29.4.2013
64%
Hra - Wings of Genesis
Video se načítá
Wing of Genesis je akční střílečka, v níž se s hlavním hrdinou vydáte na drakovi na cestu plnou nepřátel. Zlikvidovat všechny protivníky a vyhnout se jejich vražedným střelám nebude jednoduché, avšak se speciání útoky a řadou užitečných předmětů se vám to určitě podaří.
Hra - Monster High Spectra Vondergeist
Video se načítá
Změňte vzhled další žačce strašidelné střední školy. Spectra Vondergeist čeká, až jí vyberete účes, barvu vlasů, očí i pleti a nejlepší oblečení s doplňky. Uděláte z ní ještě strašidelnější dámu nebo raději normální holku?

Líčení do školy

8.7.2012
91%
Hra - Líčení do školy
Video se načítá
Slečna v této hře jde po prázdninách opět do školy a potřebuje Vaši pomoc, aby zase vypadala krásně. Co všechno musí pro svůj vzhled udělat? Před líčením, česáním a oblékáním bude určitě potřeba postarat se o vyčištění a rozjasnění její zanedbané pleti...

Neo Circuit

22.1.2012
80%
Hra - Neo Circuit
Video se načítá
Zahrajte si originální strategickou hru Neo Circuit, která Vás určitě chytne. Abyste vyhráli, budete muset ovládnout všechny části počítače (CPU, RAM, GPU,...). Aby se Vám to podařilo, budete do jednotlivých součástek posílat svou energii. Pokud svého protivníka "přetlačíte", bude součástka Vaše.…

Tasty Planet

4.4.2012
93%
Hra - Tasty Planet
Video se načítá
Vaše role v této hře bude velmi jednoduchá - budete muset požírat všechny bakterie a jedince, kteří jsou menší, než vy sami. Na větší tvory si dávejte však pozor, aby vás nesežrali.

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Dump Escape

27.3.2012
87%
Hra - Dump Escape
Video se načítá
Cíl této hry je velmi jednoduchý a to překonat vzdálenost 250 km a dostat se až do cíle. V cestě vám však budou stát různý nepřátelé, které musíte sestřelit dříve, než oni sestřelí vás. Navíc nebudete hrát jen z jednou postavou, ale s třemi a to ve vodě, na souši a ve vzduchu.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Siegius

9.4.2012
73%
Hra - Siegius
Video se načítá
Siegius je strategická hra, ve které se vydáte s římskou armádou dobývat nepřátelské území. Kupujte jednotky, zvolte vhodnou strategii, ale hlavně rozdrťte nepřítele. Hra má navíc velmi jednoduché ovládání jen za pomoci myši.

Goth Girl Makeover

24.9.2012
86%
Hra - Goth Girl Makeover
Video se načítá
Dívka v této hře má ráda styl gotik. To ale neznamená, že může mít zanedbanou pleť, neupravené obočí a celkově nemusí vypadat dobře. Aby si se svým vzhledem poradila ve svém oblíbeném stylu jí pomůžete právě Vy. Začněte pěkně od začátku od čištění pleti a dostaňte se až k účesu a posledním doplňkům…

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Rogue Soul

28.10.2012
80%
Hra - Rogue Soul
Video se načítá
Rogue Soul je akční postřehové hra, ve které se stanete starověkým zlodějem, na kterého je vypsána tučná odměna. Abyste tuto odměnu ještě zvýšily, je potřeba co nejdéle unikat strážcem. Při úniku vám přijde vhod množství bonusů, které vám umožní seskočit s padákem či použít nože na likvidaci…

Dream Pony

30.5.2011
69%
Hra - Dream Pony
Video se načítá
Trochu netradiční oblíkačky pro ty nejmenší. Objektem, který tentokrát zdobíte totiž není žádná celebrita ale poník. To ovšem neznamená, že byste měli méně možností, jak ho zkrášlit. Vybírat mu můžete spoustu doplňků, od hřívy až po barvu očí.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Tentacle Wars 2

8.3.2012
84%
Hra - Tentacle Wars 2
Video se načítá
Zvolte vhodnou strategii a zničte všechny nepřátelské buňky. Tak přesně o to, v této hře jde. Úkol to však není snadný, protože nepřatélské buňky jsou silné, takže se budete muset skutečně snažit, aby ste dosáhli kýženého cíle.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.