Oblíbené hry

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Čokoládové bonbóny

20.8.2012
78%
Hra - Čokoládové bonbóny
Video se načítá
Nejen pro milovnice čokolády je tady super vařící hra, ve které si vyrobíte vlastní domácí čokoládové dobroty. Užijete si vaření i zdobení a přitom budete mít na každý úkon omezený časový limit, ve kterém ho musíte zvládnout.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Bella's Love Kitchen

26.3.2013
90%
Hra - Bella's Love Kitchen
Video se načítá
V této moc povedené kuchařské hře budete vařit oblíbené jídlo pro jednoho ze tří kluků. Na začátku si budete moct vybrat, kterému ze tří nápadníků dáte přednost a pak už se vrhnete na přípravu. Postupujte přesně podle pokynů kuchařky Belly a dejte si pořádně záležet, aby jídlo Vašemu vyvolenému…

Jet Velocity 3D

30.5.2011
64%
Hra - Jet Velocity 3D
Video se načítá
Zahrajte si tyto 3D závody vesmírných lodí. Projeďte trasu co nejrychleji, zvítězte nad vašimi protivníky a získáte přístup k novým závodním lodí. Loď se ovládá pouze šipkami na klávesnici. Pokud najedete na modré šipky, zvýší se vám dočasně rychlost.

Angry Gran Run

10.7.2013
78%
Hra - Angry Gran Run
Video se načítá
V postřehové hře Angry Gran Run bude vaším úkolem proběhnout s rozzuřenou babičkou přes město plné překážek. Po cestě můžete vrážet do lidí a také sbírat cenné mince, za které si následně budete moci koupit užitečná vylepšení. Čím dál se vám podaří doběhnout, tím více mincí můžete získat.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)

Gold Fish

11.4.2012
85%
Hra - Gold Fish
Video se načítá
Ubraňte všechny své zlaté rybky před nenechavou rukou, která Vám je chce usmažit. Zabránit ruce ve vyndání rybičky z akvária nemůžete. Musíte proto rybičky co nejdříve sundat z pánve a vrátit je do akvária. Hra se postupně zrychluje. Kolik rybiček dokážete zachránit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.