Oblíbené hry

Hotel Room Decoration

29.10.2012
85%
Hra - Hotel Room Decoration
Video se načítá
Zařiďte ten nejkrásnější hotelový pokoj, do kterého se bude těšit každá mladá slečna a dívka. Vybírejte z mnoha variant postelí, nočních stolků, psacích stolů, pohovek, obrazů, koberců i oken, lustrů, vzorů podlah a tapet na zdi.

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

The Jump Game

7.11.2012
90%
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Ve této hře budete ovládat krásného koníka a poběžíte s ním po mořské pláži. V cestě budou ale ležet nejrůznější překážky jako sudy, větve, starý nábytek. Ty je potřeba včas správně přeskočit, abyste nepřišli o život. Za každou zdolanou překážku pak dostanete body.
Hra - Hannah, Selena and Nick Makeover
Video se načítá
Staň se maskérkou mladých celebrit. V této super hře budeš moct předvést své umění hned na třech současných hvězdách, které nalíčíš, vybereš oblečení i doplňky.

Pink Princess Room

1.11.2011
87%
Hra - Pink Princess Room
Video se načítá
Máte vysněný váš pokojíček, který bude jen váš? V této hře si můžete vyzkoušet, jak by rozestavění jednotlivých věcí mohlo vypadat. Udělejte si ten správný pokojíček pro princeznu jen podle vaší fantazie.

Girlie Bedroom Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Girlie Bedroom Makeover
Video se načítá
V této dekorační hře dostanete k dispozici holčičí pokojíček, který můžete vydekorovat podle svého. Vyberte holčičce všechen nábytek a slaďte ho do těch správných barev - možností je opravdu plno.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.