Oblíbené hry

Lily Greek

22.9.2012
72%
Hra - Lily Greek
Video se načítá
Upravte vizáž řeckým kráskám. Tentokrát nepůjde ale o Vaši představivost a vkus, ale budete postupovat podle pokynů a Vašim úkolem bude upravit slečny co nejpřesněji podle původní předlohy.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Abbey and Heath Dress up

23.11.2012
75%
Hra - Abbey and Heath Dress up
Video se načítá
Je tady další super oblíkačka, ve které budete moct podle své fantazie, nálady a vkusu upravit studenty Monster High. Nový vzhled budete moct dát krásnému páru Abbey a Heatha. Jak moc jim to spolu bude slušet?

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.
Hra - Cleo De Nile and Deuce Gorgon
Video se načítá
Využijte tuto skvělou možnost a oblečte podle svých představ krásný seriálový pár Cleo De Nile a Deuce Gorgona z Monster High. Je jen na Vás jaké jim vybere účesy, šaty, boty i doplňky jako šperky nebo brýle. Bude jim to spolu po Vašem zásahu opravdu slušet?
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...
Hra - Monster High školní třída
Video se načítá
Je tady super dekorační hra, ve které budete moct podle sebe zařídit třídu pro studenty strašidelné střední školy Monster High. Jaké zvolíte lavice, tabuli, učitelský stůl i všechny doplňky nebo barvu podlahy a stěn?
Hra - Monster High Abey Bominable
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka, ve které podle svého vkusu nastrojíte jednu z žaček strašidelné střední školy. Tou je tentokrát Abey Bominable, nejchladnější hrdinka až z dalekého severu.

Monster High Toralei

28.4.2012
72%
Hra - Monster High Toralei
Video se načítá
Toralei z Monster High chce novou vizáž, jak by měla podle Vás vypadat? Jaké jí vyberete šaty a účes? Rozhodně by měla být pořádná kočka ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.