Oblíbené hry

Swimming Pool

27.11.2012
83%
Hra - Swimming Pool
Video se načítá
Připomeňte si letní atmosféru ve výborné postřehové hře, kde bude Vašim úkolem uklidit zahradu po pořádné bazénové párty. Vysajte listí, setřete vysříkanou vodu, všechny odpadky nanoste do popelnice, oblečení a hračky do speciálních boxů. Dokážete to v časovém limitu?

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Panda Pandemic

4.12.2012
60%
Hra - Panda Pandemic
Video se načítá
Staňte se na chvíli profesionílním vrhačem nožů a hoďte v každém kole všechny nože do otáčejícího se terče. Nesmíte ale zasáhnout roztomilou panku, která je na terči připoutaná. Ze začátku to bude snadné, ale postupně se otáčení bude zrychlovat a tak budete potřebovat všechen svůj postřeh a odhad.…

Mighty Fin

21.5.2012
86%
Hra - Mighty Fin
Video se načítá
Mighty Fin je pěkně zpracovaná oddechovka, ve které se vydáte do podmořského světa s rybičkou jménem Fin. Vaším úkolem je sbírat bublinky, za které budete získávat body. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte přeskakovat nebo podplout.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Pečování o želvu

9.3.2012
78%
Hra - Pečování o želvu
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o želvičku? Zkuste to v této pěkné hře, která prověří vaši trpělivost i postřeh a obratnost. Želva je tu vážně jako živá a jistě potěší všechny milovníky a milovnice zvířat :)

Legend of Ping Pong

30.5.2011
75%
Hra - Legend of Ping Pong
Video se načítá
Patří stolní tenis mezi vaše oblíbené sporty? U nás si ho můžete zahrát také jako onlinovku. Tento ping pong nabízí nejen klasické pingání tam a zpátky, můžete zde také tahem myší zkoušet různé falše a útočné střely.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Powerpool Frenzy

17.11.2012
80%
Hra - Powerpool Frenzy
Video se načítá
Je tady moc pěkná kulečníková hra Powerpool Frenzy se tentokrát jistě bude líbit i těm, kdo kulečníku příliš neholdují. Ve hře na Vás totiž čeká množství speciálních zajímavých funkcí a vylepšení. Tak na nic nečekejte a pojďte si zahrát ;)

Apple Shooter

13.12.2012
70%
Hra - Apple Shooter
Video se načítá
Sestřelte lukem jablko z hlavy nebohého člověka u zdi. Když se Vám to podaří, postoupíte do dalšího kola, ve kterém budete mířit vždy z větší a větší vzdálenosti. Pokud málo natáhnete tětivu, nebo naopak přestřelíte, nic se nestane a můžete to zkusit znovu. Horší to bude, když minete jablko jen o…

Cute Baby Bathing

16.11.2012
81%
Hra - Cute Baby Bathing
Video se načítá
V této opravdu povedené hře dostanete na starost malé děťátko při večerním koupání. Napusťte mu vodu do vany a pak už jen vybírejte jakou mu do vody dáte pěnu a hračky. Můžete ho také umýt různými houbami. Po koupání se musí usušit, vyfénovat vlásky a obléknout do roztomilého zvířecího pyžamka. Tak…

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…

Puzzle pejsek

24.4.2012
65%
Hra - Puzzle pejsek
Video se načítá
Jak rychle dokážete složit obrázek roztomilého pejska? Vyzkoušejte své nadání pro skládání v krásných puzzle. Předlohu budete pořád slabě vidět, tak se nebojte, že by to bylo příliš těžké.

Horror Plant 2

20.11.2012
75%
Hra - Horror Plant 2
Video se načítá
V krvavé adventuře Horror Plant 2 budete pomáhat masožravé rostlině v získání dostatečného počtu lidských obětí. Používáním a spojováním různých herních prvků musíte najít způsob, jak svou oběť nalákáte, abyste ji mohli sníst.

Roly Poly Eliminator 2

23.6.2012
70%
Hra - Roly Poly Eliminator 2
Video se načítá
Zničte všechny malé příšery v brutální logické hře Roly Poly Eliminator 2. Vhodným odstraněním některých herních prvků je potřeba zajistit, aby se příšery napíchli na ostny, aby je zasáhla bomba nebo zkrátka abyste je nějakým způsobem zlikvidovali.

Claytus Hood

9.3.2012
88%
Hra - Claytus Hood
Video se načítá
Braňte svou pracně udržovanou zahradu před všemožnými škůdci jako jsou krtci, hraboši nebo i hmyz. Použijte všechny dostupné prostředky k jejich likvidaci dříve, než Vám všechno sežerou. Za zabité škůdce dostanete peníze na nákup dalších zbraní. Hra jistě potěší svou pěknou grafikou i skvělou…

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Gingerbread Circus 3

8.10.2012
82%
Hra - Gingerbread Circus 3
Video se načítá
Je tady oblíbený Perníček a jeho cirkus. Stanete se vrhačem nožů a budete plnit nejrůznější úkoly. Vždy máte omezený počet pokusů (nožů) a při zasahování cílů nesmíte ublížit svému figurantovi.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.