Oblíbené hry

Easy Bake

11.4.2012
80%
Hra - Easy Bake
Video se načítá
Zkuste si vytvořit svůj vlastní dort. K jeho ozdobení budete mít k dipozici opravdu velké množství nejrůznějších cukrovinek, polev a dokonce i krém. Můžete na něj napsat i věnování, nebo vytvořit nejrůznější vzory. Všechno je jen na Vás :)

Tattoo style shop

26.1.2012
81%
Hra - Tattoo style shop
Video se načítá
Je tady opravdu velice kvalitní a propracovaná hra, která Vás určitě chytne. Hlavní postavě budete dělat tetování. Na výběr přitom máte ze dvou herních variant. Buď můžete hrát rychlou verzi, která připomíná oblíkačku, nebo se vžít přímo do majitelky tetovacího salónu.

Zombie svatba

18.6.2012
71%
Hra - Zombie svatba
Video se načítá
Jak by měl vypadat pár na své svatbě, to ví asi každý. Ale co když jsou těmito zamilovanými zombie? Užijte si tuto netradiční oblíkačku a nastrojte ženicha i nevěstu v pravém zombie stylu.

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

Čarodějnický kotlík

17.4.2012
60%
Hra - Čarodějnický kotlík
Video se načítá
Staňte se na chvilku malou čarodějkou a vytvořte ten nejzajímavější lektvar. Vyberte si tvar kotle, barvu lektvaru i ty nejzajímavější přísady. Obrázku pak můžete zvolit jedno ze tří pozadí.

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Valeria make-up

24.3.2012
66%
Hra - Valeria make-up
Video se načítá
Je tady poněkud netradiční make-up hra, ve které můžete popustit uzdu své fantazii. Barvy vlasů, stínů, rtěnky ani pleti totiž nejsou jen tak obyčejné. Přesvědčte se samy...
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Mine Link 2

31.8.2012
75%
Hra - Mine Link 2
Video se načítá
Mine Link 2 je logická hra, ve které bude vaším úkolem odpálit co největší počet min díky řetězové reakci. V závislosti na tom, kolik min vybuchne se rozhodne, zda daný level budete muset opakovat znovu nebo zda postoupíte do dalšího kola. Při velkém počtu odpáleno min si navíc budete moci vybrat…

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video se načítá
Tato hra ověří Vaše kuchařské dovednosti v několika minihrách, které bude hodnotit Minnie a její kamarádi. Vyzkoušíte si svou paměť při aranžování jídla na talíř, odhad při opékání masa i postřeh při míchání barevných polévek. Kolik bodů za své výkony dostanete?

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Splash Around

19.9.2012
90%
Hra - Splash Around
Video se načítá
Odrážejte se na skokanském můstku nad vanou jako malá roztomilá želva a vytvořte skokem co největší šplouchnutí :) Tato hra s krásnou grafikou, kde půjde hlavně o techniku výskoku a přípravu skoku do vody, se Vám bude určitě líbit.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Chuck the sheep

11.12.2011
74%
Hra - Chuck the sheep
Video se načítá
Malý beránek Chuck se rozhodl, že uteče z farmy a k útěku si vybral zvláštní létající stroj. Je na Vás, abyste mu pomohli doletět co nejdál. Na začátku musíte zvolit správný moment startu a potom ho udržet co nejdéle ve vzduchu s omezenými zásobami paliva, které má.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.