Oblíbené hry

Hra - Monster High Series CA Cupid
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High aby se od Vás nechala učesat, upravit a obléknout. Jaké pro ni zvolíte líčení, oblečení i doplňky?

Monster High Manicure

27.6.2012
72%
Hra - Monster High Manicure
Video se načítá
Jistě znáte hry, ve kterých se staráte o nehty. Můžete je stříhat, prodlužovat, lakovat a zdobit. Ani tentokrát to nebude jinak. Nehty které dostanete do své péče ale budou patřit některé ze studentek strašidelné střední školy.
Hra - Monster High Abey Bominable
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka, ve které podle svého vkusu nastrojíte jednu z žaček strašidelné střední školy. Tou je tentokrát Abey Bominable, nejchladnější hrdinka až z dalekého severu.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Monster High pokoj pro mazlíčka
Video se načítá
V této pěkné hře inspirované seriálem Monster High budete zařizovat speciální pokoj pro mazlíčka některého studenta nebo studentky této strašidelné střední školy. Jakého mazlíčka by asi mohli mít a jak bude vypadat jeho pelíšek, miska a ostatní důležité věci?
Hra - Pokoj pro Operettu z Monster High
Video se načítá
Operetta z Monster High se právě přestěhovala do nového pokoje a potřebuje Vaši pomoc s jeho vybavením. Jakou jí vyberete postel, skříňky, křesílko i ostatní nezbytnosti? Bude v pravém strašidelném stylu, nebo dáte důraz na její holčičí stránku?

The Jump Game

7.11.2012
90%
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Ve této hře budete ovládat krásného koníka a poběžíte s ním po mořské pláži. V cestě budou ale ležet nejrůznější překážky jako sudy, větve, starý nábytek. Ty je potřeba včas správně přeskočit, abyste nepřišli o život. Za každou zdolanou překážku pak dostanete body.

Monster High Bram Devein

25.9.2012
70%
Hra - Monster High Bram Devein
Video se načítá
Další z žáků strašidelné střední školy je tady, aby se od Vás nechal nově obléknout. Tentokrát budete moct vybrat oblečení, účes i doplňky Bramu Deveinovi. Tak si to užijte ;)
Hra - Monster High Spectra Vondergeist
Video se načítá
Změňte vzhled další žačce strašidelné střední školy. Spectra Vondergeist čeká, až jí vyberete účes, barvu vlasů, očí i pleti a nejlepší oblečení s doplňky. Uděláte z ní ještě strašidelnější dámu nebo raději normální holku?
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...
Hra - Monster High školní třída
Video se načítá
Je tady super dekorační hra, ve které budete moct podle sebe zařídit třídu pro studenty strašidelné střední školy Monster High. Jaké zvolíte lavice, tabuli, učitelský stůl i všechny doplňky nebo barvu podlahy a stěn?
Hra - Monster High Ghoulia Yelps
Video se načítá
Každá z žaček Monster High je jiná. Jaká by podle Vás měla být Ghoulia Yelps? Bude mít styl slušné studentky, nebo z ní raději uděláte pořádnou rebelku?

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Dibbles

8.11.2012
76%
Hra - Dibbles
Video se načítá
Pomozte odvážné kolonii mravenců dopravit do cíle mravenčího krále v logické hře Dibbles. Abyste mohli některé překážky překonat, bude potřeba obětovat pár jedinců, který vlastním tělem vytvoří cestu, která danou překážku obejde. V každém kole však budete mít jen omezený počet prvků, které můžete…

Heroic AntsHra s oceněním

22.5.2012
76%
Hra - Heroic Ants
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oddechovku Heroic Ants, ve které bude vaším úkolem pomoci malému mravenci doletět co nejdál. Za pomoci katapultu sestrojeného z listu musíte mravence vystřelit do vzduchu, přičemž nastavit můžete výšku i směr vystřelení. Nezapomeňte využívat různé herní prvky, které vám mohou…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Mina´s Beach House

26.8.2012
91%
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
V této opravdu skvěle propracované dekorační hře budete zařizovat plážový dům. Můžete mu zařídit ložnici, obývací pokoj i zahradu. Nabídka nábytku i doplňků je opravdu široká a všechno jde otáčet a zvětšovat nebo zmenšovat podle Vašeho záměru.

Charming Girls 2

25.3.2012
98%
Hra - Charming Girls 2
Video se načítá
Užijte si druhé pokračování super hry, ve které jde o to, ulovit a ovládnout co nejvíc kluků. Vyberete si tentokrát z několika hrdinek a přibyly i herní verze arkády a jednotlivých misí. Tak vzhůru do boje o klučičí srdce!

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.