Oblíbené hry

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Baba Yaga

4.8.2013
76%
Hra - Baba Yaga
Video se načítá
Zlá čarodějnice vás uvěznila ve svém obydlí a vy musíte najít způsob, jak se odtud dostanete. K útěku můžete použít předměty, které v chalupě najdete a nápomocné vám budou i kouzla, které najdete v knihách. Důležité je zejména každý předmět použít v pravý čas a na správném místě.

Mini Golf Master

28.9.2013
80%
Hra - Mini Golf Master
Video se načítá
Ve hře Mini Golf Master si procvičíte velký odpal, ale také jemné míření, které je komplikováno nerovnostmi na trávníku. Zvolte si obtížnost jakou chcete a také si vyberte sadu hřišť, na kterých budete hrát. Třeba odhalíte, že jste novým Tigerem Woodsem.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

AltShift

30.5.2012
79%
Hra - AltShift
Video se načítá
V logické skákačce AltShift se vydáte s hlavním hrdinou osvobodit svou lásku ze spárů zlého profesora jménem Corp.. Abyste se k ní dostali, je potřeba překonat mnoho překážek a v každém kole se dostat až do konce. Hlavní hrdina se navíc dokáže pohybovat v černém i bílém prostředí.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Cookie Map

12.9.2012
71%
Hra - Cookie Map
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rádi spojovačky a navíc si užijou hry s pěknou grafikou, je tady vynikající hra typu bejeweled, kde budete spojovat druhy pečiva.Vyměňte pozice dvou sousedních dobrot a vytvořte skupinku tří a více stejných druhů pečiva, aby tak zmizely a vy se posunuli blíže k úspěchu.

Cesta do školy

2.9.2012
84%
Hra - Cesta do školy
Video se načítá
Holčice v této povedené hře nejen pro nejmenší ujel školní autobus a tak se musí vydat na část cesty školy pěšky. Cestou potkává různé lidi a staví se jí do cesty překážky. Dokážete s ní všechno vyřešit a překonat, aby nakonec přece jen svůj autobus dohnala?

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Hannah Montana Coloring

12.8.2011
59%
Hra - Hannah Montana Coloring
Video se načítá
Jestli patříš mezi fanynky Hanny Montany, tak se ti určitě bude líbit tato onlinovka. V této hře máš totiž tři různé omalovánky s Hannou Montanou, které si můžeš vybarvit podle sebe. Tak na co čekáš?

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Čokoládová Pizza

2.8.2012
90%
Hra - Čokoládová Pizza
Video se načítá
Máte rády sladkosti i pizzu? V této super hře o vaření jsou tyto dvě pochoutky spojené v jedno a naučíte se upéct chutnou čokoládovou pizzu. Podle podrobného návodu to jistě zvládnete. Všechno ale budete muset dělat sami (i vyndávat věci ze skřínek), a tak Vás virtuální vaření bude určitě i bavit.

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.