Oblíbené hry

French Fiviera

11.10.2012
80%
Hra - French Fiviera
Video se načítá
Pojďte se ohřát na francouzskou riviéru spolu se dvěma krásnými kamarádkami, kterým vyberete nejen účesy a oblečení. Na Vás bude hlavně to, jestli se ocitnou na pláži nebo na hlavní třídě a jestli se z nich stanou klasické turistky, cestovatelky nebo právě vyrazily do nějakého zajímavé klubu.

Blonde Hairstyle

18.10.2012
83%
Hra - Blonde Hairstyle
Video se načítá
V této výborné hře s moc pěknou grafikou budete moct popustit uzdu své fantazii a vybrat některý z mnoha klasických nebo opravdu extravagantních účesů blonďaté slečně. Každý pramen pak máte možnost obarvit z velice pestré palety. Nechybí ani konečné líčení.
Hra - Miss Universe Prep Makeover
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na prestižní soutěž Miss Universe! Nebude to vůbec jednoduché. První jí musíte vyčistit obličej, upravit obočí, použít pleťové masky a všechny ostatní kosmetické nezbytnosti. Potom teprve můžete přistoupit k líčení, oblékání a krásným doplňkům. Bude mít Vaše svěřenkyně šanci…

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Love Panda Defense

11.5.2012
81%
Hra - Love Panda Defense
Video se načítá
Love Panda Defense je klasická hra typu tower defense, ve které budete jako roztomilé pandy bránit svůj domeček před zlými opičkami. Nebudete ale střílet, nebo používat jakékoli brutální prostředky, ale vaší zbraní budou srdíčka :)
Hra - Monster High Abey Bominable
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka, ve které podle svého vkusu nastrojíte jednu z žaček strašidelné střední školy. Tou je tentokrát Abey Bominable, nejchladnější hrdinka až z dalekého severu.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.
Hra - Bratz módní návrhářka
Video se načítá
V této hře se stanete módní návrhářkou pro známé panenky Bratz. Zvolte si jednu z nich a stylově je oblečte. Hra funguje zároveń jako omalovánka, takže si barvy každého typu oblečení můžete zvolit podle sebe.
Hra - Draculaura Spring Dress up
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další oblíkačka s jednou z žaček v hlavní roli. Změňte vizáž Draculauře! Jaké jí vyberete šaty, vlasy a doplňky?
Hra - Monster High Clawdeen Wolf
Video se načítá
Udělejte opravdovou krasavici z kočičí ženy z Monster High. Vyberte jí super účes, ty nejvíc cool šaty a boty i pravé "kočičí" doplňky. Všechno je jen na Vás, tak si tuhle super oblíkačku pořádně užijte!
Hra - Monster High zmrzlinový pohár
Video se načítá
Vyrobte spolu s žačkami Monster High ten nejchutnější a nejlépe vypadající zmrzlinový pohár v pravém strašidelném stylu. Jakou vyberete zmrzlinu, polevu a samozřejmě strašidelné doplňky?
Hra - Udělej si sama kosmetiku
Video se načítá
Uměly byste si poradit se svou pletí i bez moderních kosmetických výrobků jako jsou masky, peelingy nebo krémy? V této hře se naučíte, jak je plnohodnotně nahradit ze zdrojů domácnosti. Zkuste třeba jogurtovou pleťovou masku ;)

Líčení do školy

8.7.2012
91%
Hra - Líčení do školy
Video se načítá
Slečna v této hře jde po prázdninách opět do školy a potřebuje Vaši pomoc, aby zase vypadala krásně. Co všechno musí pro svůj vzhled udělat? Před líčením, česáním a oblékáním bude určitě potřeba postarat se o vyčištění a rozjasnění její zanedbané pleti...

Cheesecake Cooking

12.8.2011
89%
Hra - Cheesecake Cooking
Video se načítá
V této hře s vařením a smažením se naučíte, jak udělat sýrový koláč. Nemusíte se obávat, že nebudete znáte recept, hra vás provede celým procesem přípravy. Stačí jen následovat potřebné kroky a sami uvidíte, jaký koláč vytvoříte.

Sisi pizza

12.8.2011
87%
Hra - Sisi pizza
Video se načítá
Toužili jste po tom, mít vlastní pizzérii? V této hře si svůj sen můžete splnit. Vaším úkolem je obsluhovat zákazníky, kteří si pro pizzu přijedou. Hra vás ze začátku provedete tutoriálem, který vás naučí, jak se o pizzérii starat abyste to zvládli i sami.

Ice Cream for Kids

29.3.2012
87%
Hra - Ice Cream for Kids
Video se načítá
Staňte se na chvíli zmrzlinářem nebo zmrzlinářkou a plňte dětem jejich přání. Když budete dělat vše správně a rychle, dostanete dobře zaplaceno a postoupíte do dalšího, náročnějšího levelu. Tak se snažte, ať jste nejlepší ve městě!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.