Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

My Dear Pony

20.10.2012
82%
Hra - My Dear Pony
Video se načítá
Je tady další super hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát krásný poník. Na začátku s ním půjdete běhat. Přitom si musíte dát pozor, aby nevyběhl z cesty nebo si neublížil na překážkách. Pak je na řadě krmení, kde bude na Vás rozhodnout co může a nemůže jíst. Nakonec…

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Monsters Pets Care

31.8.2013
90%
Hra - Monsters Pets Care
Video se načítá
Hlavní hrdinky ze seriálu Monster High mají také své domácí mazlíčky. Ale když odjedou pryč, někdo se o ně musí postarat - ty. Postupně si vybíráš kočku, pejska a rybu a staráš se o ně. Každé zvíře má jiné velmi specifické požadavky, záleží jim například i na barvě hřebenu.

Toilet Roll

28.10.2016
70%
Hra - Toilet Roll
Video se načítá
Parádní postřehovka, kde budete tahat toaletní papír. Vaším úkolem je vyrolovat co nejvíce toaleťáku.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Farm Doggie

31.8.2013
89%
Hra - Farm Doggie
Video se načítá
Zahrajte si za zlého vlka, kterému se zachtělo oveček. V každém kole musíte všechny ovečky odnést, přičemž vše musíte stihnout do časového limitu. Počáteční kola jsou možná jednoduchá, ale postupně přituhuje a vy se musíte vyhýbat zraku farmářů, aby vám pytel plný oveček nerozstřelili. Za nasbíraná…

Angela Cat Body Paint

12.1.2016
68%
Hra - Angela Cat Body Paint
Video se načítá
Angela byla s Tomem na výstavě a líbily se jí tam různé sochy v podobě zvířat. Pomozte Tomovi s přeměnou Angely na zvířátko, které si vyberete.

Talking Angela Shaving

16.4.2015
63%
Hra - Talking Angela Shaving
Video se načítá
Postarejte se o tuto zanedbanou kočku, která by potřebovala odstranit chlupy na přes. Podaří se vám ji dostat do původního stavu?

Dora Care Baby Giraffe

8.11.2013
86%
Hra - Dora Care Baby Giraffe
Video se načítá
Dora se má tentokrát postarat o malou žirafu, ale nemá mnoho zkušeností, a proto potřebuje tvou pomoc. Žirafa si v bublinkách zvolí, co chce dělat. Vaším úkolem, je jí to splnit. Budete společně například psát sms-ku, hledat rozdíly, budete krmit žirafu nebo po ní uklízet.
Hra - Barbie Superhero Pet Rescue
Video se načítá
Barbie musí zachránit zraněnou kočku. Pomozte jí s tímto úkolem, aby to přežila a mohla se vrátit zpět k majitelce.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.