Oblíbené hry

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Watermelon Cannon

20.6.2016
70%
Hra - Watermelon Cannon
Video se načítá
V této hře se v časovém limitu snažíte sníst co nejvíce melounů a posbírat tak co nejvíce pecek. Následně pecky vyplivnete a snažíte se posbírat co nejvíce bodů. Za ty pak můžete nakoupit jiné melouny.
Hra - Dořino podmořské dobrodružství
Video se načítá
Vaše kamarádka Dora je tu zase a tentokrát se s ní vypravíte do podmořských hlubin, kde podniknete spoustu zajímavých dobrodružství. Zkuste třeba sbírat drahokamy a hvězdičky mezi korálovými útesy.

Caesar's Day Off

1.10.2014
72%
Hra - Caesar's Day Off
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem zastoupit Juliuse Caesara, který rozhoduje o tom, zda dá dvojím poddaným milost nebo ne. Palcem nahoru jejich ušetříte a palcem dolů zničíte. Pro kterou volbu se rozhodnete vy?

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

Dog Mahjong

4.10.2014
81%
Hra - Dog Mahjong
Video se načítá
Máme tu pro vás super mahjong s pejsky! Cílem je odstranit všechny pejsky z pole. Nebude to snadné, protože je nemůžete spojovat jen tak, musí být v bezprostřední blízkosti nebo jim musíte utvořit cestičku.

Cute Kitten

9.11.2013
85%
Hra - Cute Kitten
Video se načítá
Máš ráda koťata? Navrhni si jedno ve hře Cute Kitten, kde mu můžeš vybrat například uši, ocas a srst. Kotě pak můžeš umýt a obléct do chutného kostýmu. Bude kotě s tvou prací spokojené?

Trollface Quest

14.9.2015
92%
Hra - Trollface Quest
Video se načítá
Zažijte zábavu s netradiční adventuru, ve které musíte své logické myšlení odložit stranou. Myslíte si, že překonáte miny hry, které jsou pro vás přichystány?

Bubble Penguins

4.3.2016
76%
Hra - Bubble Penguins
Video se načítá
Podaří se vám sestřelit všechny stejně barevné kuličky? Občas můžete vystřelit i bombu, která odpálí více kuliček naráz.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

CrashHra na skóreHra o medaile

30.10.2014
72%
Hra - Crash
Video se načítá
Další hra, ve které budete muset odbourat stejně barevné kostičky. Pro jejich odbourání musí být minimálně 3 stejné. Ze spodní hranice se neustále objevují nové řady kostiček a vy se musíte snažit, aby nedosáhli stropu.

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Agar.io

11.11.2015
74%
Hra - Agar.io
Video se načítá
Zahrejte si známou hru s kuličkami, která baví celý svět. Cílem této hry je, abyste se stali největší kuličku ze hry a dokázali pojídat ostatní soupeře. Ze začátku je hra náročná, ale časem se můžete vypracovat a nabývat větší sílu. Později můžete kuličku dělit nebo z ní střílet.

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.