Oblíbené hry

Design kabelky

5.4.2012
79%
Hra - Design kabelky
Video se načítá
Navrhněte si tu nejkrásnější kabelku přesně podle svých představ! V této hře si budete moct vybrat z množství tvarů i barev, které pak doplníte vhodným držadlem, zapínáním i spoustou super doplňků.

Hot Boots

26.6.2012
79%
Hra - Hot Boots
Video se načítá
Jak by podle Vás měly vypadat dokonalé kozačky? Navrhněte si vlastní v této povedené hře a zvolte si barvu, podpatek, ozdoby, zapínání i ostatní nezbytnosti...

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

April Cover Girl

6.8.2012
82%
Hra - April Cover Girl
Video se načítá
V této zajímavé oblékací hře s originální grafikou budete připravovat modelku na obálku dubnového vydání časopisu o módě. Na výběr budete mít z opravdu velkého množství moderních i dost dost netradičních kousků oblečení.

Hollywood Hall of Fame 7

22.4.2012
71%
Hra - Hollywood Hall of Fame 7
Video se načítá
Užijte si další super hru plnou celebrit a přesvědčte se, jak moc se může člověk díky líčení a změně účesu změnit. Upravte opět tři celebrity úplně podle svých představ.

Hollywood Hall of Fame 3

18.4.2012
79%
Hra - Hollywood Hall of Fame 3
Video se načítá
Máte možnost nalíčit a upravit tři z oblíbených hollywoodských hvězd. Zvolte jim účes, pohrajte si s barvou vlasů i pleti, použijte řasenku, rtěnku i stíny a nakonec všechny podle libosti oblečte.

Miley goes to school

12.8.2011
58%
Hra - Miley goes to school
Video se načítá
Hannah Montana neboli Miley jde do školy a potřebuje vybrat oblečení, se kterým bude chodit do školy. Šatník, ze kterého můžete vybírat je opravdu široký. Pokud byste nevěděli, jak oblečení sladit, zobrazte si tipy, kde už je Miley oblečená.

Miss Stephanie

21.4.2012
72%
Hra - Miss Stephanie
Video se načítá
V této hře si určitě přijdou na své všechny milovnice líčení a česání, které rády popustí uzdu své fantazii. Hra totiž nabízí opravdu velké množství možností, jak Stephanie vylepšit. Může vypadat decentně, ale i dost extravagantně nebo exoticky. Účesů je potom pro ni nachystáno tolik, že si nebudete…

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Trendy Barbie

10.7.2012
77%
Hra - Trendy Barbie
Video se načítá
Ve hře Trendy Barie budete oblékat modelku Barbie tak, aby se co nejlépe hodila na obálku svého vlastního časopisu. Jaký bude mít styl? A necháte jí její oblíbené barvy nebo si vyberete jiné barevné ladění?

Honey Dance

25.3.2012
66%
Hra - Honey Dance
Video se načítá
Roztančete se na populární muziku a ověřte si zároveň svůj postřeh. Aby dívka správně a ladně tančila před kritickým okem chlapíka, který si ji možná vybere do svého videoklipu, musíte správně a včas mačkat šipky na klávesnici.

Mask Party

14.5.2012
72%
Hra - Mask Party
Video se načítá
V této netradiční oblékací hře se vydáte na maškarní večírek. Jaké šaty byste si vzaly a jaká maska se k nim bude nejlépe hodit? Nezapomeňte na nezbytné doplňky a stylový účes ;)

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.