Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Faith Fighter

12.5.2014
80%
Hra - Faith Fighter
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které můžete hrát třeba za postavu budhy, mohameda nebo samotného boha!! Stačí si vybrat postavu a pak se utkat v tvrdém souboji na život a na smrt!! Každá postava má navíc speciální vlastnosti!!

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

PlumetHra na skóreHra o medaile

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video se načítá
Zahraj si hru jménem Plumet. Budeš muset s panáčkem přeskočit co nejvíce pater, přičemž s každou úrovní se rychlost zvyšuje. Také můžeš zkusit získat bonusový vzhled pro panáčka.

Pou Girl Flu Care

11.8.2015
45%
Hra - Pou Girl Flu Care
Video se načítá
Pomozte mladé kamarádce Poua s jejím nachlazením. Během hraní si venku nastydla. Dokážete si poradit s měřením teploty, poslechem dechu a také aplikací léků? Kdo ji dokáže nakonec vyléčit?
Hra - Elsa Leaving Jack Frost
Video se načítá
Elsa si není jistá, zda ji Jack skutečně miluje tak, jak by chtěla. Proto se rozhodla, že se přestěhuje a že mu zanechá vzkaz. Pomozte jí s odchodem od Jacka. Ale bude si při odchodu skutečně jistá?

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.