Oblíbené hry

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.
Hra - Monster High Dead Tired Coloring
Video se načítá
Skupinka holek z Monster High se během dne strašně unavila a tak si daly chvilku odpočinku. Je pouze na Tobě, jak je vybarvíš, aby se zase měly čile k světu a měly radost.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Tiny Jumper

27.12.2013
81%
Hra - Tiny Jumper
Video se načítá
Pomozte tomuto malému modrému tvorečkovi přeskákat mezi světy. Po cestě sbírejte sladkosti a snažte se nespadnout do prázdnoty. Když se vám nepodaří doskočit tak máte k dobru ještě jeden skok. Zvládnete se dostat co nejdále?

Elsa Drum Lesson

11.7.2015
70%
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Elsa chodí na hudební lekce protože se chce naučit hrát na bubnech. Pomozte jí se změnou stylu a výběrem oblečení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.