Oblíbené hry

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Catty

30.6.2014
83%
Hra - Catty
Video se načítá
Catty je logická skákačka, ve které musíte pomoci malému kotěti dostat se ke klubku na druhé straně hrací plochy. Aby se vám to podařilo, musíte zdolat různé překážky. V tom vám mohou pomoci různé herní prvky a předměty.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.