Oblíbené hry

Anime Summer Girls

28.8.2014
89%
Hra - Anime Summer Girls
Video se načítá
Oblečte si čtyři krásné dívky, které se chystají na pláž. Na výběr máte mnoho šatů, barev a doplňků.

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.

My Manga Avatar

15.10.2021
85%
Hra - My Manga Avatar
Video se načítá
Oblečte mladou slečnu ve stylu anime do školy, aby se novým spolužákům zalíbila. Pomůžete jí?

Frozen Makeup

8.4.2014
73%
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Vyberte ledové princezně krásný make-up, doplňky a šaty, které by jí nejvíce slušely.

Elsa Frozen Haircuts

3.7.2014
81%
Hra - Elsa Frozen Haircuts
Video se načítá
Elsa se ​​rozhodla pro změnu účesu a proto se rozhodla svěřit do vašich rukou. Vykouzlíte její nový účes a doplňte ho o šperky a oblečení.

Tessas Party

7.7.2011
77%
Hra - Tessas Party
Video se načítá
V této hře se dostanete do pozice fotografa, který má za úkol dělat fotky na párty. Jak ale udělat tu nejhezčí fotku? Vyberte zúčastněné a snažte se je umístit co nejvhodněji, poté je můžete vyfotit. Podaři se vám udělat hezká fotka na Tessiné párty?

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?
Hra - Elsa And Anna Double Date
Video se načítá
Anna a Elsa jdou spolu na dvojité rande! Na vás bude tyto krásky obléknout. Nakonec jim budete připravovat i stůl, záleží jen na vás, jak si s tím vyhrajete.

Zobie Girl Style

14.8.2012
76%
Hra - Zobie Girl Style
Video se načítá
Vytvořte podle své fantazie a vkusu dívku zombii. K dispozici budete mít opravdu pestrou nabídku dost děsivých šatů, líčení, účesů ale i jizev a krvavých šrámů ;)

2048 Halloween

12.11.2014
80%
Hra - 2048 Halloween
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Halloweenskou tématikou! Vaším úkolem bude spojovat stejné obrázky do sebe. Spojovat tak budete kočky, dýně nebo vlky.

K-On Dress Up

8.6.2014
81%
Hra - K-On Dress Up
Video se načítá
Oblečte si další partičku dívek. Vybrat jim můžete účesy, šaty a doplňky.

Anime Flower Princess

19.1.2014
73%
Hra - Anime Flower Princess
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru, ve které si oblečete holčičku z anime. Vybrat jí můžete nejen účes, ale i doplňky a krásné šaty. Příjemnou zábavu.

Elsa Wedding Party

20.3.2015
59%
Hra - Elsa Wedding Party
Video se načítá
Elsa má dnes svatbu a proto chce vypadat romanticky a krásné. Pomůžeš jí s výběrem nového účesu, šatů a doplňků, aby se z ní stala krásná nevěsta?

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Dot A Pix

5.5.2013
75%
Hra - Dot A Pix
Video se načítá
Zkuste si svůj postřeh na této spojovačce. Hra má naprosto jednoduché ovládání, používáte pouze myš, kterou stačí klikat na tečky, doporučujeme počkat, než se číslo zvýrazní, občas se můžete netrefit. Kdyby, se vám povedlo kliknout vedle, tak v levém horním rohu je šipka, pomocí které můžete vrátit…

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

Dream Symphony

1.11.2012
83%
Hra - Dream Symphony
Video se načítá
Pokuste se doskákat co nejvýš ve skvělé skákačce Dream Symphony. Po cestě můžete sbírat noty z hudebních nástrojů, které vám po každém tahu poslouží na nákup vylepšení a upgradů. Při skákání si dávejte pozor na červených smajlíků, který by vás mohly zabít.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.