Oblíbené hry

Elsa's Stomach Virus

22.5.2015
78%
Hra - Elsa's Stomach Virus
Video se načítá
Krásná Elsa se necítí dobře a potřebuje lékařskou pomoc. Snažte se jí prohlénout a zjistit co jí je. Jen vy jí dokážete vyléčit.

Punk Makeunder

7.6.2014
85%
Hra - Punk Makeunder
Video se načítá
Proměňte punkerku na krásnou dámu z prostředků, které máte k dispozici. Ve hře jí můžete vybrat účes, šaty a doplňky. Podaří se vám z ní udělat krásku z magazínu?

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Sofia Halloween Face Art

25.10.2014
85%
Hra - Sofia Halloween Face Art
Video se načítá
Halloween je spojen vždy s parádními maskami. V této hře si můžeš masky vyrobit. Stačí si vybrat vzor a poté musíš na obličej namalovat všechny vrstvy. Některé masky vypadají opravdu povedeně a jistě se Ti budou líbit.

How To Be A Cheerleader

11.5.2015
83%
Hra - How To Be A Cheerleader
Video se načítá
V této hře se budete starat o mladou studentku, která chce stát roztleskávačkou. Napřed jí musíte pořádně upravit, takže se do toho vrhněte. Vyberte jí nový účes, udělejte jí hezky makeup a pak jí oblékněte.
Hra - Princess Wedding Makeover
Video se načítá
Udělejte z ne příliš pěkného děvčete princeznu v této skvělé hře. Na začátku musíte dívce vyčistit pleť a zbavit ji všech nedokonalostí. Následně vyberte ty nejkrásnější svatební šaty a doplňky. Nakonec ještě naneste vhodný makeup a dívka je připraveno na svatbu.

Easter Spring Style

8.5.2015
77%
Hra - Easter Spring Style
Video se načítá
Kamča se chystá na velikonoce! Pomozte jí se upravit na pomlázku, která jí čeká. Vyberte jí hezký účes, oblečení a samozřejmě malovaná vajíčka.
Hra - Baby Barbie Selfie Card
Video se načítá
Pomozte Barbie uklidit pokojíček a pak jí hezky upravit. Vyberte jí ten nejhezčí obleček na focení.

Puppy & Kitty Salon

9.5.2015
76%
Hra - Puppy & Kitty Salon
Video se načítá
Starejte se o kočky nebo pejsky v této hezké hře! Budete s nimi uklízet nepořádek, umývat je a pečvoat o ně. Na konec je budete moct i obléknout.
Hra - Princess Irene's Goes Horse Riding
Video se načítá
Připravte princeznu na jízdu na jejím koni. Napřed jí musíte nalíčit, upravit vlasy a obléct jí do nejlepšího oblečení. Nakonec budete moct změnit barvu i jejímu milému koni.

Fruitilicious Spa Day

30.11.2013
83%
Hra - Fruitilicious Spa Day
Video se načítá
Fruitilicious Spa Day je hra, ve které strávíte den v lázních. Vaším úkolem je této sympatické slečně poskytnout, co nejlepší komfort. Budete jí dělat různé procedury jako jsou ovocné zábaly a pedikúra. Nakonec jí vyberete pěkný outfit, který zahrnuje šaty, účes a doplňky.

African Spa Day

29.9.2013
90%
Hra - African Spa Day
Video se načítá
Vydej se do Afriky, a to přímo do afrických lázní! Krásná slečna si tam totiž užívá svůj odpočinkový den. Čeká ji nejen péče o pleť, ale i různé masáže nebo pedikúra. A na konci samozřejmě nalíčení i mnoho typicky afrického oblečení.

Create a Handbag

9.8.2013
85%
Hra - Create a Handbag
Video se načítá
Kabelka je dámský doplněk, který prostě nemůže žádné ženě chybět. Ale, co byste řekli na to, kdybyste si ji mohli navrhnout sami? Ve hře Create a Handbag je možné vytvořit si moderní, ale i drahou kabelku. Tak směle do toho.

Funky Nail Design

24.9.2013
85%
Hra - Funky Nail Design
Video se načítá
Baví vás lakovat si nehty a péče o ně? V tom případě, byste si měli zahrát hru Funky Nail Desing, kde bude vaším úkolem připravit nehty na lakování, aby vypadaly, co nejlépe. Pokud nemáte, co na práci tato hra je skvělým odreagováním a ještě se u ní pobavíte.

Frozen Beauty Secrets

7.7.2014
86%
Hra - Frozen Beauty Secrets
Video se načítá
Postarejte se o princeznu, která potřebuje celkový makeover. Nakonec jí můžete vybrat krásné šaty a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.