Oblíbené hry

Stupidella

23.5.2015
81%
Hra - Stupidella
Video se načítá
Stupidella je moderní Popelka, která potřebuje vaši pomoc při různých úkolech. Pomozte jí logicky s každou úlohou a nedovolte, aby se jí něco stalo.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Love Burger

3.5.2015
82%
Hra - Love Burger
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické adventuře bude uspokojit nepříjemný pár, který se přišel na Valentýna najíst do vašeho fast foodu. Protože pár si objednal jídlo, které nepodáváte, budete muset improvizovat a vymyslet způsob, jak je i přesto obsloužit.

Stylish Bride Dressup

9.8.2013
75%
Hra - Stylish Bride Dressup
Video se načítá
Svatební den je tu a naše nevěsta neví, jaké šaty si má vybrat. Spoléhá na vaši pomoc a styl. Pomozte i vy nevěstě a udělejte ji, v její svatební den nejkrásnější.

Undercover Ops

31.3.2012
86%
Hra - Undercover Ops
Video se načítá
Být nenápadný, rychlý a nepozorovaný, to je váš úkol v této skvělé bojové hře. Jako tajný agent se musíte k protivníkům nepozorovaně přiblížit zezadu a zaútočit. Úloha je to skutečně náročná, avšak úspěšnost mise závisí na vás.

Little Wheel

17.12.2014
85%
Hra - Little Wheel
Video se načítá
Opravte generátor, který udržuje v chodu celé město. Jenže se záhadně a zničil a po několika tisích let se probudil jeden robot, který může vše změnit. Přijdete na to, v čem je problém a dokážete ho vyřešit?

My Sweet Kitten

28.10.2013
85%
Hra - My Sweet Kitten
Video se načítá
Máte rádi koťata? Zde je jedno opuštěné, o které byste se měli postarat. Ve hře ho budete krmit, oblékat, hrát si s ním a dokonce i mýt. Zvládnete se o něj postarat, co nejlépe?

Yurius's House of Spooks

29.3.2015
80%
Hra - Yurius's House of Spooks
Video se načítá
V této logické adventuře bude vaším úkolem pomoci Vladimírovi dostat z domu vědce hračku jeho synovce. To nebude vůbec jednoduché, protože vědec vás zamkl ve sklepě, odkud se musíte nejdříve dostat. Při plnění úkolů použijte předměty, které najdete ve svém okolí.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.