Oblíbené hry

Hra - Baby Hazel Gingerbread House
Video se načítá
Baby Hazel je série her s malou blonďatou holkou. V této epizodě tě čeká opravování perníkového domu a všeho kolem něj, protože se blíží Vánoce. Budeš stavět rybníček, sněhuláka nebo třeba konstruovat vlak složený ze sladkostí.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Baby Madison Easter Fun

29.4.2015
75%
Hra - Baby Madison Easter Fun
Video se načítá
Udělejte malé dívce radost na Velikonoce. Jeďte s ní do zahrady a nasbírejte zeleninu, kterou bude chtít. Bude ji potřebovat na krmení zajíčka, kterého jí musíte chytit v lese. Jelikož je velmi obratný, bude to trochu výzva.
Hra - Frozen Prom Make-Up Design
Video se načítá
Připravte Elsu nebo Annu na maturitní ples! Takže jí musíte dát pořádný makeover. Změňte jí účes, hezky jí naličte a kochejte se její krásou.

Doctor BayMax

28.4.2015
79%
Hra - Doctor BayMax
Video se načítá
Dokážete za pomoci Bay Maxe ošetřit malého chlapce? Jako ve filmu má Max mnoho schopností, takže to bude ve výsledku zábava. Připravte se na to, že najdeš i některá vnitřní zranění, která je potřeba ošetřit.
Hra - Baby Barbie School Haircuts
Video se načítá
Pomozte malé Barbie s jejím novým účesem, bude pouze na vás, jaký účes jí uděláte. Dokážete jí pořádně upravit?

Princess Makeover Salon

26.4.2015
78%
Hra - Princess Makeover Salon
Video se načítá
Postarejte se o tuto mladou slečnu, která by chtěla změnit svůj vzhled. Takže se do toho dejte a pomozte jí se změnou. Vyberte jí ten nejhezčí účes, oblečení i make-up.

Easter Seek and Find

23.4.2015
41%
Hra - Easter Seek and Find
Video se načítá
Pomozte této slečně s hledáním vajíček na Velikonoce. Jsou velmi dobře ukryté proto musíte být obezřetní.

Surfer hand doctor

22.4.2015
75%
Hra - Surfer hand doctor
Video se načítá
Mladý chlapec za Vámi přijde s poraněnou rukou a je třeba mu ji ošetřit. Podejte mu léky proti bolesti a samozřejmě také musíte ošetřit všechny typy zranění. Zachráníte mu ruku?

Sofia Arm Surgery

21.4.2015
78%
Hra - Sofia Arm Surgery
Video se načítá
Sofia si zranila ruku a navštívila nemocnici. Naštěstí jsi ve službě, takže jí můžeš pomoci. Vyšetři ji, odstraň všechny třísky a trny, které má v ruce a dej jí léky od bolesti. Dále jí musíš udělat rentgen a zjistit, jestli nemá i něco zlomeného.
Hra - Cooking Frenzy Caramel Macchiato Cheesecake
Video se načítá
Kdo z vás má rád sladké tak si jistě užije i tuto hru, při které vám jen potečou sliny. Snažte se postupovat podle receptu a nemůžete nic pokazit.

Elsa and Anna Puzzle

19.4.2015
74%
Hra - Elsa and Anna Puzzle
Video se načítá
Zábavné puzzle, kde jsou hlavními motivy dvě hrdinky z filmu Frozen. Dokážete jejich obrázek poskládat v časovém limitu a to hned v několik úrovních? Jistě to nebude vždy jednoduché.
Hra - Clawdeen Wolf Foot Doctor
Video se načítá
Clawdeen krásná žákyně Monster High zakopnula o kámen, zrovna když zdravila své kamarádky. Pomozte jí ošetřit nohu a poté jí nalakovat nehty a zároveň je i vyzdobit.

Monster High Lagoona Spa

2.11.2014
91%
Hra - Monster High Lagoona Spa
Video se načítá
Lagoona si potřebuje nejen odpočinout v lázních, ale také vybrat nové oblečení, účes a make-up. Podaří se vám přeměnit na krasavici?
Hra - Thumbelina Wedding Prepar
Video se načítá
Pokuste se připravit mladou nevěstu na její velký den. Celý proces zahrnuje úpravu pleti a samozřejmě výběr oblečení, účesu a vhodných doplňků. Jak by měla vypadat nejkrásnější nevěsta?

Baby Barbie Pony Present

27.8.2014
82%
Hra - Baby Barbie Pony Present
Video se načítá
Postarejte se společně s Barbie o jejím sladkého koníka. Nejdříve mu vyměníte podkovy, zbavíte od špíny a nakonec mu můžete vybrat novou hřívu, barvu a doplňky.

Snowy Wedding

4.4.2015
79%
Hra - Snowy Wedding
Video se načítá
Čeká vás svatebních den a je čas připravit něj i nevěstu. V prvním kroku se musíte postarat o její pleť a odstranit všechny nedokonalosti. Následně na vás čeká výběr šatů a účesu. Nakonec vyberte vhodné boty, doplňky a šperky a nevěsta je připravena.

Jane Face Painting

2.4.2015
78%
Hra - Jane Face Painting
Video se načítá
Pokuste se vybrat nějaké zvířátko, které namalujete malé Jane na obličej. Poté již stačí spojit všechny linky a vybarvit jednotlivé plošky. Dokážete si s tímto úkolem poradit?
Hra - Baby Barbie Pets Beauty Pageant
Video se načítá
Každá princezna vlastní jedno zvieratko. Vašou úlohou je, aby ste si jedno z nich vybrali a podázali sa o neho postarať. Musíte ho umyť, vysušiť a nakoniec ozdobiť doplnkami. Príjemnú zábavu.

Christmas Eve Spa

26.12.2013
86%
Hra - Christmas Eve Spa
Video se načítá
Udělejte radost této milé slečně a udělejte jí pěkný den v lázních s vánoční tématikou. Kromě masírování a různých zábalů na záda, jí vyberete pěkný make-up a doplňky. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.