Oblíbené hry

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Whitney Houston

25.11.2013
89%
Hra - Whitney Houston
Video se načítá
Staňte se profesionálním maskérem jedné z nejslavnějších popových zpěvaček Whitney Houston!!! Vaším úkolem bude jí krásně připravit na její velkolepé vystoupení, takže musí vypadat naprosto dokonale. Jek už bude vypadat, je čistě jen na vás.

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.
Hra - Beach Barbie Facial Makeover
Video se načítá
Barbie se chce jít projít po pláži. Pomůžeš jí s vyčištěním pleti, výběrem šatů a doplňků, aby byla opět krásná?

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Také si myslíš, že her s Monster High není nikdy dost? Tady máš další - makeover s jednou ze studentek. Co uděláš s časem stráveným v koupelně?
Hra - Baby Barbie Monster High Costumes
Video se načítá
Mladá Barbie by se ráda převlékla za jednu postavu z Monster High. Pomozte jí vybrat krásné oblečení a účesy, aby vypadala realisticky.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Monkey GO Happy Sci-fi

12.6.2014
85%
Hra - Monkey GO Happy Sci-fi
Video se načítá
Je tu nový díl vašich oblíbených opiček, tentokrát se objevíte ve futuristickém světě plného moderních technologií. Na začátku si vyberete jednoho oblíbence, dáte mu čepičku a můžete začít hrát. Řešte úkoly a hádanky jak nejrychleji jen můžete. Podaří se vám zdolat všechny úkoly?

Decorate the Circus

8.1.2013
88%
Hra - Decorate the Circus
Video se načítá
Máte rádi cirkus se spoustou šikovných zvířátek? Pak se Vám jistě bude líbit tato super dekorační hra, ve které budete moct připravit manéž přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha pomůcek a ještě více nejrůznějších zvířátek, které libovolně po cirkuse rozestavíte. Když na zvířátko…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.