Oblíbené hry

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Easy Bake

11.4.2012
80%
Hra - Easy Bake
Video se načítá
Zkuste si vytvořit svůj vlastní dort. K jeho ozdobení budete mít k dipozici opravdu velké množství nejrůznějších cukrovinek, polev a dokonce i krém. Můžete na něj napsat i věnování, nebo vytvořit nejrůznější vzory. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.