Oblíbené hry

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Playing with fire 2

13.4.2012
93%
Hra - Playing with fire 2
Video se načítá
Hra Playing with Fire 2 dozajista potěší každého. Se svou postavou se budete muset probojovat bludištěm a dostat se až k soupeři, kterého je potřeba zničit za pomoci dynamitu, který máte k dispozici. Hru mohou navíc hrát i dva hráči.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Eat The Candy

26.7.2014
79%
Hra - Eat The Candy
Video se načítá
Zahrajte si Eat The Candy! Budete pomáhat malé příšerce sežrat všechny sladkosti. Musíte odebírat prvky, tak abyste zajistili, že se příšerka nacpe dosyta. Čím více sladkostí, tím více hvězdiček. Myslíte si, že se vám podaří zdolat každý level ve hře?

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Crazy Digger 2

13.2.2014
71%
Hra - Crazy Digger 2
Video se načítá
Na první pohled vypadá hra Crazy Digger 2 jednoduše. V pokročilých kolech však musíte předvádět dobrý postřeh, myšlení a také taktiku. Cílem je sníst všechny krystaly na herní mapě. Padající předměty zabijí monstra, ale také Vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.