Oblíbené hry

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Elsa Royal PJ Party

28.10.2015
74%
Hra - Elsa Royal PJ Party
Video se načítá
Dokážete pomoci mladým dívkám s pořádáním pyžamové párty? Chce to trochu představivosti s pozvánkami a také můžete podle vlastních představ zmalovat dívku, která Vám na párty usne. Nebude chybět ani parádní polštářová bitva.

Barbie Mask Designer

15.9.2014
81%
Hra - Barbie Mask Designer
Video se načítá
Barbie je pozvána na maškarní ples a proto si musí vytvořit nádhernou masku. Pomozte jí se samotným nákupem a zdobením nové masky. Nakonec ji můžete obléci do nových šatů.

Tessa's Pets

16.6.2014
81%
Hra - Tessa's Pets
Video se načítá
Upravte dva pejsky podle vašich představ. Budete mu moc změnit uši, tlamu, čumák, barvu a další. Záleží pouze na vás, jak tito pejskové budou vypadat.
Hra - Cheerleader Preparation Makeover
Video se načítá
Chtěli jste být roztleskávačkou? Díky hře Cheerleader Preparation Makeover se jí můžete stát, alespoň na pár minut. Sice se nebude týkat, přímo roztleskáváni, ale právě módy. Vyber i ty roztleskávačce pěkný make-up a nakonec i šaty, aby vypadala, co nejlépe.

It Girl-Rock Tonight

9.9.2014
63%
Hra - It Girl-Rock Tonight
Video se načítá
Připravte tuto Slečna na let koncert, kde che zaujmout zpěváka kapely. Na výběr máte make-up a samozřejmě moderní rockové šaty.
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Dnes budete líčit tyto dvě mladé krásky. Zkuste pozměnit jejich vzhled, změňte jim i účesy a pak je hezky oblékněte.

Cool Emo Girl Makeover

7.8.2014
78%
Hra - Cool Emo Girl Makeover
Video se načítá
Emo štýľ je veľmi dôležitý, pre určitú komunitu, do ktorej spadá aj táto slečna. Pomôžte jej so správnym výberom šiat, make-upu a doplnkov.

Dreams

22.7.2013
73%
Hra - Dreams
Video se načítá
Cílem hry Dreams je v každém kole najít všechny rozdíly mezi dvěma obrázky. Pokud rozdíl najdete, snažte se ho co nejpřesněji označit, protože pokud označíte nesprávné místo, odečtou se vám body. Jaké vysoké skóre dokážete nahrát?

Disney Club Night

23.12.2015
79%
Hra - Disney Club Night
Video se načítá
Rapunzel a Elsa chtějí jít dnes večer do baru a seznámit se s novými chlapci, pomozte každé s výběrem šatů a jednotlivých doplňků, aby vypadaly přitažlivě.
Hra - Frozen Sisters Europe Tour
Video se načítá
Pomozte dvěma sestrám se správným výběrem šatů na cestu po Evropě. Bude se jim váš výběr šatů líbit?
Hra - Frozen Anna Waterfall Braids
Video se načítá
Vytvořte Anne krásný účes na hlavě. Nezapomeňte jí změnit barvu vlasů a přidat pěkný doplněk do vlasů.
Hra - Cinderella's Punk Rock Look
Video se načítá
Popelce se líbí rockový styl a proto by uvítala, pokud byste jí v tomto stylu vybrali oblečení a make-up. Pomůžete jí?

Unicorn Herd

12.6.2013
78%
Hra - Unicorn Herd
Video se načítá
Máme tu pro vás omalovánky, které vás určitě budou bavit. Vybarvěte si obrázek plný nádherných jednorožců. Máte na výběr, spoustu barev, které v penálu určitě nemáte. Pokud se vám obrázek nepovede, tak ho můžete vygumovat a začít znovu nebo jen přemalovat barvy. Hra je jednoduchá a ovládá se pouze…

Designer Brands

8.1.2015
76%
Hra - Designer Brands
Video se načítá
Mladá dívka Vám bude dělat modelku. Velmi ji potřebujete, protože právě budete začínat se svojí vlastní kolekcí. Dejte pozor na to, aby byly všechny díly sladěné. Myslíte, že si dokážete poradit s takovou výzvou?
Hra - One Direction in Concert Makeover
Video se načítá
Změňte image a úplně podle svých představ upravte členy oblíbené chlapecké skupiny One Direction. Jistě nejen jejich fanynkám se bude líbit možnost klukům změnit účesy, barvu vlasů i očí, vybrat oblečení a doplňky... Jak by jim to třeba slušelo s vousy nebo dokonce rtěnkou? ;)
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...
Hra - Rapunzel VS Cinderella Model Rivals
Video se načítá
Jen jedna princezna má nárok stát se novou modelkou a předvádět nejdražší modely. Bude to Rapunzel nebo Popelka? Oblečte obě a nechte rozhodnout majitelku agentury.
Hra - Princess Spring Online Shopping
Video se načítá
Flynn zve Rapunzel na různé události, vaším úkolem je, aby jste ji na jednotlivou událost právní oblékli. Dokážete splnit Flynnových představy?

Ellie Winter Makeover

8.12.2014
86%
Hra - Ellie Winter Makeover
Video se načítá
Ellie pozval na hory její přítel proto musí i patřičně obléknout a připravit. Nejdříve jí pomůžete s úpravou vlasů, výběrem make-upu a nakonec i s výběrem nádherných šatů a doplňků. Bude se svému partnerovi po proměně líbit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.