Oblíbené hry

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Barbie Real Makeover

22.7.2013
80%
Hra - Barbie Real Makeover
Video se načítá
Barbie Real Makeover je hra pro baby, které mají rády celkovou proměnu vizáže. V první řadě musíte pomoci Barbie s pletí, následně jí dát na ni pleťovou masku a kompletně opláchnout. Následně jí vyberete make up a nakonec hezké šaty na večer.
Hra - Catrine DeMew Real Makeover
Video se načítá
Catrine si potřebuje odpočinout a proto spoléhá na vás, že jí uděláte celkový makeover. Nejdříve jí vyčistíte tvář, vyberete krásný make - up a poradíte s výběrem oblečení. Tak co, myslíte si, že jste ty pravé ?
Hra - Monster High Design Studio
Video se načítá
Pomozte Clawdeen s návrhem krásných šatů, které by si vzala do školy nebo na ples. Po výběru materiálů a jednotlivých kousků, je můžete ušít. Nakonec můžete šaty ozdobit doplňky. Příjemnou zuábavu.

Sirena Von Boo Dress Up

18.11.2014
89%
Hra - Sirena Von Boo Dress Up
Video se načítá
Sirena je moderní dívka, která jeví o svoji vizáž. Pomozte jí, aby i tento den vypadala krásně.

Monster High Lagoona Spa

2.11.2014
91%
Hra - Monster High Lagoona Spa
Video se načítá
Lagoona si potřebuje nejen odpočinout v lázních, ale také vybrat nové oblečení, účes a make-up. Podaří se vám přeměnit na krasavici?
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Také si myslíš, že her s Monster High není nikdy dost? Tady máš další - makeover s jednou ze studentek. Co uděláš s časem stráveným v koupelně?

Dress My iPad

4.5.2014
88%
Hra - Dress My iPad
Video se načítá
Jak bys chtěla, aby vypadal tvůj iPad? V této hře si můžeš navrhnout jakýkoliv chceš, včetně barev, obalu nebo doplňků.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Hamster Adoption

18.9.2012
79%
Hra - Hamster Adoption
Video se načítá
Máte doma křečka nebo morče? A chtěly byste ho? V této hře dostanete toho nejkrásnějšího hlodavce a bez komplikací ;) Vyberete si jeho barvu i druh srsti. Podle fantazie si svého nového hlodavce budete moct ozdobit a upravit mu jeho klec i s vybavením jako je domeček, kolečko na běhaní nebo jídlo.
Hra - Peppa Pig - New House Decor
Video se načítá
Zahrajte si další hru s prasátkem Pepou. Vašim úkolem bude rozmístit nábytek a jiné drobnosti v domě, který si Pepa postavil. Uděláte prasátku příjemný domov?
Hra - Paint Activity Coloring Book
Video se načítá
Zvířátka v této moc povedené sérii omalovánek zastihnete při nejrůznějších činnostech. Můžete si vymalat spícího medvídka, zvířátka na procházce v parku a mnoho dalších. Kromě obyčejného vymalovávání máte tentokrát možnost sami do obrázků něco dokreslit nebo do něj umístit nějakou věc z nabíkdy…

Slime Quest

13.5.2014
73%
Hra - Slime Quest
Video se načítá
V akční skákačce Slime Quest bude vaším úkolem dostat malou příšerku na cílovou plošinu. Po cestě přitom musíte posbírat přesně stanovené množství ovoce, abyste mohli postoupit do dalšího kola. Kromě toho se snažte vyhýbat všem nástrahám a překážkám.

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.