Oblíbené hry

Fuel Manager

28.6.2014
76%
Hra - Fuel Manager
Video se načítá
Staňte se obsluhou benzínky, zní to celkem jednoduše, ale nenechte se zmást. Za vydělané peníze, můžete nakupovat i další doplňky jako automat na pití a zmrzlinu. Takže to budete muset zákazníkům nosit až z automatu přímo do auta. Budete také omezeni časem, podaří se vám zdolat každý level?

Greengrocer's

23.11.2014
83%
Hra - Greengrocer's
Video se načítá
Kathrin si otevřela svůj obchod se zeleninou a ovocem, aby však prosperoval, potřebuje vaši pomoc s prodejem. Každým úspěšným kůlem získáte do svého obchodu něco nového. Podaří se vám obchod vést, co nejlépe?

Frenzy Hotel

30.11.2014
72%
Hra - Frenzy Hotel
Video se načítá
Sara si otevřela svůj první hotel a chce svým zákazníkům poskytnout vše, co potřebují. Například ubytování, jídlo, nápoj nebo příjemný relax v bazénu. Vaším úkolem je Sare pomoci se všemi návštěvníky. Podaří se vám vést hotel a učinit návštěvníky šťastnými?

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Another Life

9.10.2014
80%
Hra - Another Life
Video se načítá
V této logické hře na vás čeká 20 levelů, ve které bude vaším úkolem bezpečně dostat princeznu a jejího nápadníka k cílovým dveřím. Po cestě musíte vysbírat všechny zlaté klíče a vyhnout se všem překážkám a nepřátelům.

Go Kart Go Turbo

1.9.2013
79%
Hra - Go Kart Go Turbo
Video se načítá
Velmi podařená 3D závodní hra, ve které si vybereš jedno ze zvířátek a vyrazíš na trať. Závodit můžeš pouze proti počítačům nebo si zahrát s kamarádem. Když se ti cestou podaří sebrat dárek, dostaneš náhodný bonus, který můžeš použít, aby ses zrychlila nebo naopak zpomalila soupeře.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.
Hra - Super Crazy Guitar Maniac 4
Video se načítá
Pokud milujete hudbu a máte každý tón v krvi, tak v tom případě je tato hra stvořená pro vás. Princip hry je jednoduchý, budete hrát na klávesnici av pravou chvíli mačkat správné klávesy (šipky nebo číslice). Na výběr máte až 17 písniček. Myslíte si že je zahrajete všechny?

Baby PacmanHra na skóreHra o medaile

7.10.2014
70%
Hra - Baby Pacman
Video se načítá
V této hře bude sbírat žluté body a snažit se uniknout požírajícím nepřátelům. Pokud seberete blikající bod, budete rychlejší a budete moci sbírat nepřátelské postavičky

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

Sulky Riders

17.4.2012
79%
Hra - Sulky Riders
Video se načítá
Sulky Riders jsou super dostihy, ve kterých si vyberete koně a žokeje a pak už bude jen na hbitosti Vaši prstů, jak rychle pojedete. Koně budete totiž pohánět střídavým mačkáním šipek vpravo a vlevo.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.