Oblíbené hry

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…
Hra - Oblékání kamarádek ze školy
Video se načítá
Jak chodíte oblékané do školy? Dáváte si na svém vzhledu záležet? Tři kamarádky z této hry určitě ano a Vy jim teď můžete pomoci vybrat nejlepší oblečení, účesy i doplňky.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Dwarfs' Home

18.5.2013
91%
Hra - Dwarfs' Home
Video se načítá
Pro všechny milovnice zařizování domečků je tady opravu super hra, ve které můžete ve čtyřech různých pozadích úplně podle sebe udělat krásné bydlení pro skřítky. Na výběr na vás čeká velké množství nejrůznějšího stylového nábytku, užitečných drobností i doplňků, které můžete libovolně kombinovat.…

Tom and Jerry Bomberman

14.3.2012
78%
Hra - Tom and Jerry Bomberman
Video se načítá
Zahrajte si super hru s Tomem a Jerrym v hlavních rolích. Můžete hrát sami v kůži Jerryho proti počítači Tomovi, nebo se utkat s kamarádem. Pohybovat se budete v zastavěném hracím poli. Překážky ničíte bombami a samozřejmě si chcete co nejrychleji probojovat cestu k nepříteli, abyste ho mohli také…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.