Oblíbené hry

Monkey Kart

30.9.2012
89%
Hra - Monkey Kart
Video se načítá
Je tady super závodní hra s pěknou grafikou i dobrou ovladatelností. Vaší hrdinkou může být roztomilá opička v růžovém autě a tak určitě ani ty nejnáročnější slečny nebudou zklamány. Zvolit si můžete z několika prostředí závodů i jejich náročností, tak s chutí na start.

Run, Jerry, Run!

1.12.2013
81%
Hra - Run, Jerry, Run!
Video se načítá
Zahrajte si tuto postřehovou hru, ve které budete utíkat se sýrem před kocourem Tomem. Snažte se s Jerrym utéci Tomovi až do úkrytu. Nebude vůbec jednoduché, protože všude bude spousta překážek, které musíte zdolat a máte pouze 5 životů. Zvládnete utéci Tomovi?

Ice Run

20.6.2013
84%
Hra - Ice Run
Video se načítá
Ice Run je zábavná hra, ve které hrajete za tučňáka, který závodí na snowboardu, jenže máte před sebou spoustu soupeřů, kteří se s vámi nebudou vůbec párat. Sbírejte žluté hvězdičky, za ty máte body, modré vám pomůžou s protivníky. Když na ně najedete tak máte 3 střely, na dráze jich najdete…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Hair Salon

23.7.2013
75%
Hra - Hair Salon
Video se načítá
Chtěli byste být kadeřnicí? Na hře Hair Salon si to můžete vyzkoušet. Ke své tvorbě módních účesů dostanete modelku a vaším úkolem je jí vytvořit účes, který si na daném obrázku vyberete. Staňte se i vy profesionální kadeřnicí.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

Super Stacker 2

15.8.2014
73%
Hra - Super Stacker 2
Video se načítá
Skvělá hra, pokračování úspěšného prvního dílu jménem Super Stacker. Máš za úkol postavit stabilní konstrukci ze všech prvků v každém kole, která se po nějakou dobu nezřítí. Čeká tě 40 těžkých levelů.

Where is my Wallet

28.10.2013
67%
Hra - Where is my Wallet
Video se načítá
Hra Where is my Wallet testuje hráčův postřeh a také schopnost hledat věci. V každém kole je seznam věcí, které je potřeba najít. Někdy jsou na seznamu i zvířata, takže si užijete mnoho zábavy. Dokážete najít vždy všechny předměty?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.