Oblíbené hry

Královna Dora

15.3.2012
68%
Hra - Královna Dora
Video se načítá
Zkuste co nejrychleji poskládat krásný obrázek malé Dory a jejího kamaráda. Dora se tentokrát rozhodla přestrojit za královnu a tak jistě na co se těšit. Nebojte se, že byste obrázek nesložily. Jistě Vám pomůže, že celou dobu půjde trošku vidět.

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.

Shrek puzzle 1

17.3.2012
62%
Hra - Shrek puzzle 1
Video se načítá
Poskládejte obrázek oblíbeného Shreka a jeho přátel! Obrázek má moc pěknou grafiku a určitě se bude líbit nejen milovníkům tohoto zeleného zlobra. Navíc je hra vhodná i pro mladší hráče, protože po celou dobu je obrázek slabě na pozadí vidět.

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Žhavé polibky

20.6.2012
74%
Hra - Žhavé polibky
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince, aby mohla líbat své kluky tak, že je nezpozorují její další nápadníci! Hra má opravdu pěknou grafiku a tak jistě poznáte, o které známé osobnosti se jedná ;)

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.

Roads Of Rome

8.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome
Video se načítá
V této strategické hře se stanete budovatelem cest. Vybudujte cesty, vystavějte pily a farmy, které vám budou dodávat suroviny. Těžte vše, na co narazíte. Můžete i vylepšovat, takže můžete mít více dělníků a přijímat více surovin. Zvládnete to do západu slunce?

Ashtons Family Resort

17.12.2014
75%
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Právě jste si otevřeli rekreační středisko na krásném horském úpatí. Malá nápověda na začátku vám pomůže rozjet podnikání při prvních začátcích. Podaří se vám vyhovět všem úřadům?

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Puzzle se zvířátky

31.7.2012
65%
Hra - Puzzle se zvířátky
Video se načítá
Jsou tady tak trošku jiné puzzle, kde si kromě klasického skládání si můžete vybrat i variantu, ve které Vám nabízené kousky budou neustále ubíhat kolem obrázku a Vy je musíte včas umisťovat. Těšit se můžete na krásné obrázky roztomilých zvířátek, kde si přijdou na své hlavně milovníci pejsků.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…
Hra - Monster Baby Diaper Change
Video se načítá
Monster holčička potřebuje vaši péči, protože je ještě malá a nedokáže se o sebe postarat. Přebalte holčičku a udělejte ji šťastnou. Aby se nerozplakala, je nutné se řídit bublinkami nad ní.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.

Barbie in Candyland

25.10.2013
72%
Hra - Barbie in Candyland
Video se načítá
Vydej se do světa sladkostí, bonbonů a lízátek! Barbie se musí umět obléct pro každou příležitost a tohle je přesně jedna z těch speciálních. Vyber jí jedny ze šíleně barvených šatů, ozdob ji bonbonovými doplňky, ať se hodí do sladkého světa.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.