Oblíbené hry

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Pou Ear Doctor

25.9.2014
80%
Hra - Pou Ear Doctor
Video se načítá
V této hře se budete muset postarat o Poua u lékaře. Poua bolí uši a vaším úkolem bude mu uši vyčistit a ošetřit. Zbavíte Poua bolesti?

Pou at the Doctor

21.6.2014
51%
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Pou v hlavní roli v této ne úplně povedené hře. Tvým úkolem je ho ošetřit, protože Pou je zraněný. Stačí ale málo a Pou bude za chvíli zase úplně zdravý.

Pou Nose Doctor

2.4.2014
73%
Hra - Pou Nose Doctor
Video se načítá
Pou potřebuje ošetřit a vyčistit nos protože ho bolí. K tomu budete potřebovat nářadí před sebou. Zprávy ho opět šťastným a vyléčíte ho?

Pou Tooth Problems

15.4.2014
77%
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
Zahrajte se na zubního lékaře a postarejte se o Poua, který nutně potřebuje zuby, vyměnit a zbavit nečistot.

Pou Bathing

25.5.2014
77%
Hra - Pou Bathing
Video se načítá
Pou v koupelně potřebuje tvou pomoc. Vykoupej ho, umyj, podej mu hračky... Pak ho osuš a pomoz mu vybrat tu nejlepší čepici na spaní.

Winx Club Just Layla

2.6.2013
85%
Hra - Winx Club Just Layla
Video se načítá
Máte rádi seriál Winx? Ano? Tak tato hra se vám určitě zalíbí. Poskládejte si vaší oblíbenou Laylu. Máte na výběr z 11 obrázků. Nejste omezeni časem, ale hra je na skóre, takže čím rychleji tím lépe. Pokud by vám hra přišla příliš lehká, tak vlevo máte panel, na kterém si můžete nastavit velikost a…
Hra - Blondie Lockes Hair Spa and Facial
Video se načítá
Blondie se rozhodla se směnou svého stylu. Pomozte jí s výběrem nového účesu, šatů a doplňků.

Winx Club Flora

9.10.2013
77%
Hra - Winx Club Flora
Video se načítá
Oblečte si svojí krásnou přírodní vílu z vašeho oblíbeného seriálu! Vyberte jí nevídané účesy a oblečení, ve kterém bude nádherná. Ke konci jí můžete dát i křidélka.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.