Oblíbené hry

Ankleide Catty Noir

6.9.2013
78%
Hra - Ankleide Catty Noir
Video se načítá
Monster High zpěvačka se chystá na koncert a chce vypadat drsně a to tak, aby svojí krásou všechny zastínila. Neboj se a obleč tuto studentku tak, aby byla neodolatelná pro své fanoušky a užij si i strašidelnou hudbu.

Fashion Creator 2

13.11.2013
82%
Hra - Fashion Creator 2
Video se načítá
Vytvořte této krásné slečně nádherný obleček! Napřed jí udělejte účes, se kterým bude neodolatelná a pak hurá na to! Vylepšete její šaty podle vašich představ, budete mít na výběr ze spousty věcí a barevných motivů. Tak na co ještě čekáte?
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

NY Girls 1

27.10.2014
78%
Hra - NY Girls 1
Video se načítá
Holky z New Yorku se vyznají v módě až moc dobře. Tyto dvě slečny mají výborný vkus, jenže už chtějí vyzkoušet něco nového. Pomozte jim dodat potřebný vzhled.

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video se načítá
Máte rádi vůni spáleného benzínu a gum? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás. V této hře jde především o driftování, to znamená, že zatáčky musíte projíždět ve smyku. Ze začátku vám přijde, že se auto nedá vůbec ovládat, ale po chvilce tomu přijdete na kloub. Můžete i změnit obtížnost, kdyby vám to…

Mall Slacking

21.3.2014
78%
Hra - Mall Slacking
Video se načítá
Sarah pracuje jako pomocnice na poště. Tato práce ji však nenaplňuje a proto by potřebovala odreagovat. Pomozte jí s různými kousky, které chce provést. Pozor si musíte dávat na pošťáka, který na Sarah neustále dohlíží.
Hra - Monster High Cleolei Dress Up
Video se načítá
Pomozte tentokrát Cleo z Monster High s výběrem oblečení, pěkného účesu a doplňků, aby se všem líbila.

Miracle Hairdo

22.4.2014
52%
Hra - Miracle Hairdo
Video se načítá
Miracle Hairdo je hra pro nejmenší holčičky, které mají rádi princezničky a víly. vaším úkolem je vybrat si z daných možností tři předměty. Barvu na vlasy, dekoraci a tvar vlasů. Po výběru se vám princezna ukáže a také se zobrazí i váš nový kamarád.
Hra - Ever After High Poppy O'Hair Dress Up
Video se načítá
Vyberte Poppy pěkné oblečení, účes a doplňky, které by k ní pasovaly.

Popstar Bratz

17.8.2012
73%
Hra - Popstar Bratz
Video se načítá
Udělejte to pravé hvězdné image jedné z panenek Bratz. Co by si měla obléct, jak by se měla učesat a nalíčit, aby mohla vystoupit jako popová zpěvačka před své nadšené publikum?

Bella & Sarah

22.9.2013
88%
Hra - Bella & Sarah
Video se načítá
Bella a Sarah jsou nejlepší kamarádky a rozhodli se, že si změní celkovou vizáž. Pomůžeš jim, aby vypadaly lépe, než na začátku? Ve hře oběma dívkám můžeš vybírat make up, šaty a doplňky.
Hra - Poor Little Rich Girl Makeover
Video se načítá
Sára měla hodně povinností a neměla čas se věnovat svému zevnejšku. Nyní je už ale na čase, aby ho změnila s tvou pomocí. Navrhni jí nový styl v oblékání a make-upu.

Top Model Makeover

21.9.2013
82%
Hra - Top Model Makeover
Video se načítá
Top Model Makeover je hra pro dívky, které rády dělají make up. Kromě něj bude vaším úkolem vybrat oblečení, doplňky a samozřejmě účes. Zajímavostí této hry je například to, že rtěnku, či dokonce oční linky můžete vybrat v různých odstínech.
Hra - Strapless Short Prom Dresses
Video se načítá
Ples je pro mladé lidi důležitá událost, kde se musí projevovat slušně a to nejen chováním, ale i oblečením. V této hře bude vaším úkolem připravit mladou slečnu na její první ples. Vyberte jí účes, make-up, šaty doplňky, aby na plese vypadala, co nejlépe.
Hra - New York Fashion Week Makeover
Video se načítá
New York Fashion Week je další hra, při které budete mít, co dělat. Ptáte se proč? Protože jste dostali do rukou modelku, která nevypadá, co nejlépe. Pomůžete jí s úpravou pleti a celkovou vizáží i vy?

Las Vegas Getaway Wedding

17.10.2013
82%
Hra - Las Vegas Getaway Wedding
Video se načítá
V tenhle den se má Sara vydávat v Las Vegas. Pomůžete jí s kosmetickou úpravou, výběrem make-upu, šatů a doplňků, aby vypadala, co nejlépe?
Hra - Paris Fashion Week Makeover
Video se načítá
Pařížský týden módy je velká módní událost a každá slečna se na něm chce náležitě předvést. Hlavní hrdinka této hry ale zatím vůbec reprezentativně nevypadá a je na Vás, abyste jí pomohli s přípravou. Musíte jí vyčistit pleť, zbavit ji pupínků i ošklivého obočí a potom už se můžete pustit do…

Bratz Style It

8.5.2014
82%
Hra - Bratz Style It
Video se načítá
Vyberte nový styl slečně z Bratz. Na výběr máte pestré účesy, pěkné komplety a doplňky.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.