Oblíbené hry

Brownies

9.12.2014
93%
Hra - Brownies
Video se načítá
Jedli jste už někdy pravé brownies? Pokud máte rádi sladké tak se určitě rozplynete při pohledu na poctivé brownies. Neváhejte a postupujte podle receptu až do úplného konce. Jenže to nebude tak sandné, protože budete omezeni časem.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Pony Care 2

4.7.2014
89%
Hra - Pony Care 2
Video se načítá
Postarejte se o vlastního poníka, který potřebuje vyčistit stáj, umýt a nakonec vybrat hezké doplňky.
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Banány se šlehačkou

10.6.2012
86%
Hra - Banány se šlehačkou
Video se načítá
Máte rády banány se zmrzlinou a se šlehačkou? V této pěkné hře si je budete moct samy připravit. Postupovat budete od úplného začátku, kdy oloupete banán, až po konečné zdobení hotového dezertu. Hlavně ozdob je k dispozici opravdu hodně a můžete projevit svou fantazii :)

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.